Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores rejser eller søger råd og vejledning.

Om Strobel

Hos Strobel har vi specialiseret os i at yde en udstrakt service til alle vores kunder. Derfor gør vi meget ud af, at vores kunder får udførlig information om de rejser, vi tilbyder.

Vi er et veluddannet team af dygtige rejsekonsulenter, og vi tager os godt af dig fra første henvendelse, gennem forberedelserne og hele vejen på rejsen, til du er hjemme igen. Siden Strobel åbnede i 1993, har vi tilbudt vores kunder nogen af de bedste hoteller og resorts i verden.

Vi er blandt andet specialister i eksotiske rejser til Caribien, krydstogter og lystfiskerrejser.
Uanset om du ønsker en kortere eller en længere rejse, så kan du altid være sikker på, at vi vil yde den bedst mulige rådgivning i forbindelse med planlægning og eksekvering af rejsen. Vi sammensætter og koordinerer rejsen så den passer til dine ønsker og behov.


Ruby Rejser

Ruby Rejser har i over 40 år sendt danskere på ferie. Gennem disse år har førsteprioriteten været glade gæster. Konceptet har skabt et solidt fundament, der gør, at Ruby Rejser i dag sælger rejser til hele skandinavien.

Siden de første skirejser blev solgt i 1974 har Ruby Rejser udvidet sortimentet, der nu indeholder flere former for aktiv ferie. Blandt udvalget finder man de meget populære ferieformer som ski-, vandre- og cykelferier, men også rejser til Antarktis og Arktis er nu blandt Ruby Rejsers udvalg.

Specielt for Ruby Rejser er fællesrejserne, der er at finde på flere destinationer. Her deltager gæsterne aktivt i praktiske gøremål under rejsen, som fx fælles madlavning – et koncept, der giver et helt særligt fælleskab og sikrer en social ferie i topklasse.

Læs mere om Ruby Rejser her


Travelnorth

Travelnorth har specialliseret sig i rundrejser med især Hurtigeruten og Tallink Silja Line. Gennem Hurtigruten tilbyder Travelnorth både rejser langs Norges kyst og explorersejladser til Antarktis, Grønland og Svalbard. Explorersejladserne med hurtigruten tager dig med til mindre besøgte områder og giver altså en helt unik oplevelse hver gang. Travelnorth har base i hjertet af Aarhus og er en del af Ruby Rejser.

Læs mere om Travelnorth her


Seatravel

Seatravel tilbyder flod- og sejlbådsferier i hele verden. Med adgang til mere end 2000 flodbåde i Europa og 3000 sejlbåde i verden, er der helt sikkert også en ferie for dig! De dygtige medarbejdere vil finde den den bedste løsning for netop dig.

Hos Seatravel er filosofien, at personlig kontakt skaber de bedste resultater og eksperterne deler derfor gladeligt ud af egne erfaringer. Seatravel er en del af Sunway Group, der har kontor i Aarhus C.

Læs mere om Seatravel her


Sunway Group

Sunway Group driver flere specialerejsebureauer i centrum af Aarhus. Vi kan tilbyde et væld af forskellige rejseformer – og helt sikkert en, der passer til dig!

Gennem alle vores selskaber vægter vi vejledning og service højt. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen, og derfor ved vi, at vores metoder holder vand.

Læs mere om Sunway Group her