VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Nordlysrejser

Oplev nordlyset – Nordens vidunderlige naturfænomen

Drømmer du om at opleve det fascinerende nordlys danse over himlen? Så tag med os til Nordens vintermørke, hvor destinationer som Svalbard og Tromsø byder på fantastiske nordlysoplevelser.

De fleste af os har set billeder af det smukke naturfænomen, nordlyset. Men ligegyldigt hvor flot de flagrende, farverige slør gør sig ud på billeder, så er der intet der slår oplevelsen af at stå med fødderne plantet i den knirkende sne i det stille og kolde vintermørke, langt væk fra moderne lyskilder og med blikket rettet mod himlen i dyb fascination over hvad naturen er i stand til at producere. Når nordlyset opstår på vinterhimlen, kan du ikke undgå at stoppe op og blive hypnotiseret. Vil du også opleve det smukke aurora borealis, som nordlyset også kaldes, så tager vi dig med til de bedste nordlysdestinationer på kloden, hvor du får de største chancer for at opleve nordlyset danse.

Top 3 europæiske nordlysdestinationer:

  • Longyearbyen, Svalbard
  • Tromsø, Nordnorge
  • Reykjavik, Island

Hvor vil du opleve nordlyset?

Den norske øgruppe Svalbard er det sted der oplever flest timer med nordlys på jorden, men alle vores udvalgte nordlysdestinationer byder på rigtig gode muligheder for at opleve det flotte fænomen. Du bør derfor også overveje om du ønsker en nordlysrejse med mulighed for at opleve andre spændende vinteraktiviteter som fx hundeslædekørsel, samerbesøg, vilde gejsere osv., da udvalget af andre vinteraktiviteter afhænger af destinationen.

Vores nordlysrejser

Med vores nordlysrejser har du mulighed for at vælge mellem både hotelophold eller sejlads. Ved sejlads sejler du med Hurtigruten langs Norges skønne kystlinje, hvor du undervejs kan opleve de konstant skiftende smukke landskaber og vilde naturscenarier. Foretrækker du i stedet hotelophold med mulighed for lidt byliv, bør du vælge Svalbard, Island eller Tromsø. 

Gør din rejse mere personlig med udflugter

På nogle af vores nordlysrejser har vi allerede inkluderet visse udflugter. Men hvad end din ønskede nordlysrejse allerede inkluderer udflugter eller ej, kan du altid forme din rejse præcist efter dine ønsker ved at tilvælge (flere) udflugter. Især muligheden for hundeslædekørsel gennem det glitrende vinterlandskab er en af vores mest populære udflugter.

 

Se vores udvalg herunder
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.