INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Sog – Island

Laksefiskeri

In stock
Travel Code
LYF-006
Island, River Sog

Elven ligger i den sydvestlige del af Island ca. 50 km fra Reykjavik og har sit udspring i den store sø Thingvallavatn og er et tilløb til den store smeltevandselv Hvità.

Elven er indelt i 3 forskellige beats som hedder Alvidra, Asgardur og Bildsfell. I 2010 belv der fanget flere end 1300 laks på de 3 beats, dertil kommer et pænt antal fjeldørred mellem 1 – 3 kilo der blandt andet kan fanges på tørflue. Det er tillad at benytte både flue, blink og orm.

Indlogering

Indlogeringen ligger tæt ved elven, den ene hytte med udsigt ud over elven, de har alle plads til 6 personer i 3 værelser. Alle hytterne har stort køkken, opholdsstue og dobbeltværelser.

Der er ikke meget kørsel ved elven, og mange af fiskepladserne ligger i gå afstand fra hytterne.

Grupperejse

Vi tilbyder normalt en grupperejsen til denne elv i juli/august måned.

Der er plads til maksimalt 6 – 8 deltagere + turleder.

Guider og turleder

Dansk turleder og to af Islands dygtigste guider er til rådighed under hele turen, med råd omkring fiskeriet, og vejledning angående valg af fluer og sammensætning af udstyr.

Individuel rejse

Vi tilbyder ligeledes elven Sog som individuel rejse. Kontakt Strobel Travel for ledige stænger og priser.

Desinficering

Husk at alt grej der medbringes til Island skal være desinficeret, og at rejsende der medbringer fiskegrej, waders etc. skal kunne fremvise et veterinærcertifikat på at desinfektionen er foretaget.


Island

De fantastiske elve på Island har aldrig været mere tillokkende end i disse år. Fiskeriet er i konstant fremgang og priserne er fortsat meget rimelige i forhold til tidligere.

Strobel tilbyder et bredt udvalgt af de bedste lakseelve og ørred vande på Island.

Navne som Nordurá, Laxá i Dölum og Langá vil være sød musik i de fleste fiskeres øre. Men vent ikke for længe inden for en overskuelig fremtid vil priserne måske igen fare mod himlen og drømmen vil bare forblive en drøm. Vort råd er – køb din rejse til Island nu!

Du kan vælge at rejse til Island med en af vore erfarne rejseledere på grupperejse, eller vi kan sammensætte den rejse og det program som passer til dig og dine fiskekammerater.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Sog – Island
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden