INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Los Roques, Venezuela – Individuel rejse

Bonefish-fiskeri

Ud for Venezuelas kyst ligger denne smukke øgruppe med fremragende muligheder at for udfordre den stærke bonefish.

In stock
Travel Code
LYF-014
Fiskeri ved Gran Roque

Med udgangspunkt i hovedøen Gran Roque kan man sejle rundt til de forskellige øer og opdage spændende hot spots. Det er også muligt at booke en erfaren fiskeguide, der hurtigt finder fiskene og giver gode råd om fluevalg og fisketeknik.

Udover bonefish bliver der fanget en mængde andre arter bl.a. Jackfish, snappers, needlefish og der er også mulighed for både permit og tarpon.

Der er sæson hele året – du bestemmer selv, hvornår og hvor længe, du vil afsted.

Los Roques

Nationalparken, Los Roques i Venezuela, er en øgruppe bestående af ca. 400 små øer, som ligger omkring 120 kilometer ud for Venezuelas kyst. Øgruppen er meget populær og et godt sportsfiskerrejsemål i Caribien.

Vi sender flere grupper og mange individuelle rejsende afsted årligt, og alle får indfriet deres drømme og forventninger om en utrolig fisketur i den smukke national-marinepark. En kort flyvetur, med en fantastisk udsigt over øerne, giver virkelig fiskefeber til selv de mest hardcore lystfiskere. På vore ture har deltagere fanget hele 20 forskellige arter fordelt på bl.a. bonefish, baby tarpon, barracuda, tun, jacks og snappers. Her kan selv den mindre øvede fange fisk.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Los Roques, Venezuela – Individuel rejse
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden