INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Laksefiskeri og storslået natur i Alaska

Karluk River, Kodiak

Laks, ørne, bjørne, og ægte Alaska vildmark!

In stock
Travel Code
LYF-015
Lystfiskeri i Karluk River

Her er en enestående chance for at opleve Alaskas ægte vildmark på helt tæt hold. Karluk River ligger på øen Kodiak Island. Elven er 37 kilometer lang og løber fra Karluk Lake til Karluk lagoon. Elven er gennemsnitlig 30 – 50 meter bred og er perfekt for fluefiskere og byder på storslået natur og et fantastisk fiskeri efter stillehavslaks, steelheads og den arktiske fjeldørred Dolly Varden. Turen ned af elven gøres i gummibåd, og der gøres stop ved de oplagte fiskepladser undervejs. Sidste halvdel af september og frem er den bedste tid til at fiske efter de stærke sølvlaks.

På tidligere ture har deltagerne fanges mange og store sølvlaks, og fisk over de magiske 20 pund har været en realitet for flere. Fang så mange af de smukke ”Dollies” som du gider på en dag, og bifangsten under dette fiskeri er ikke udsædvanlig steelheads op i mod de 8 kg. Spænd bremsen!  

Indlogering foregår i teltlejr med to sovetelte og et spise/opholdstelt.

Der teltes normalt første nat ved søen efter ankomst og to – tre steder inden opholdet ved Karluk lagoon, hvor der fiskes der efter helt friske og ofte spejlblanke store sølvlaks, inden turen går tilbage til civilisationen.

Fly og priser

Priser er angivet som pakkepris for 7 overnatninger på hotellet inkl. flyrejse. Prisen er pr. person baseret på de billigste returbilletter på økonomiklasse samt hotelophold i det angivne antal nætter. Hotelopholdet er baseret på 2 personer, som deler dobbeltværelse. Strobel tager forbehold for prisudsving og ændringer alt efter sæson og ændringer i prisstruktur samt prisudsving som følge af udsving i valutakurser. Bemærk at der kan være betydelige udsving i priserne alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Alle kendte lufthavnsskatter og afgifter er inkluderet i priserne.Kontakt Strobel for rejsetilbud samt forespørgsel på singleværelse, børnepriser, familie/gruppepriser.

Se i øvrigt generelle rejsebetingelser for Strobel.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Laksefiskeri og storslået natur i Alaska
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden