INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Jardines De La Reina – Cuba

Flats-fiskeri

Cuba, Jardines De La Reina

In stock
Travel Code
LYF-013

Lystfiskeri på Cuba

På Cuba finder lystfiskere noget af det bedste flats fiskeri i hele verden. Jardines De La Reina er et af de største lavvandede områder der findes, og chancen for at lave en Grand Slam eller en Super Grand Slam, er større her end andre steder.

Området strækker sig over godt 140 kilometer i længden, og består af utallige flats, kanaler og åbne vandområder der alle holder et stort antal fisk. Grundet de få lystfiskere og et let fiskepres generelt, oplever vores kunder, at fiskene er meget nemmere at fange og mere interesserede i vores fluer end mange andre steder.

Hvert år tilbydes et begrænset antal fluefiskere at opleve dette stadig næsten uberørte paradis, og Strobel er stolte af at kunne tilbyde denne destination i vores portefølje.

Fiskeriet foregår med guide i en hurtig flatsbåd kan dække et meget stort område hver dag. Guiderne starter fiskeriet efter morgenmaden, og det er muligt at fiske indtil mørkets frembrud. Det er ligeledes muligt at fiske efter de helt store tarpon i nattetimerne, hvis vejret er godt og lysten til stede.

Rejseplan

Dag 1: Fredag
Afrejse fra Danmark, Kastrup Lufthavn med Air France om morgenen. Forventet ankomst samme eftermiddag i Havana med en overnatning på 5 stjernet hotel i delt dobbeltværelse.  

Dag 2: Lørdag
Afgang fra hotellet tidlig morgen, og transport til JDR, og forventet ankomst ved middagstid. Der vil være mulighed for at fiske eftermiddag og aften på den første dag.

Dag 3-7: Søndag-Torsdag
Morgenmad mellem 06.00 og 07.00. Fiskeriet starter efter morgenmaden og helt frem til mørkets frembrud, kun afbrudt af en middagspause midt på dagen.

Dag 8: Fredag
Fiskeri indtil middag. Transport tilbage til Havana ved middagstid og ankomst til Havana midt på aftenen. Overnatning på 5 stjernet hotel i delt dobbelt værelse  

Dag 9: Lørdag
Hele dagen til fri disposition i Havana. Forventet afrejse fra Havana med Air France midt på aftenen.

Dag 10: Søndag
Ankomst København.

Indlogering

Gæster indlogeres i den 70 fods store husbåd Tortuga eller en af den 3 yachts, som alle ligger placeret strategisk og centralt i området. På Tortuga er der på nederste dæk er der en stor fælles spiseplads, og bagest på båden, indeholder også soldæk og hyggeafdeling, hvor fiskere kan mødes efter en fiskedag og fortælle om dagens fangster. Indlogering foregår i delt dobbelt kahyt.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Jardines De La Reina – Cuba
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderer:

 • Flybillet København/Billund – Cuba tur/retur, samt diverse lufthavnsskatter
 • 6 overnatninger på lodge-båden
 • 5 hele og 2 halve fiskedage med 1 guide pr. 2 fiskere
 • Alle måltider og drikkevarer under opholdet på lodge-båden
 • Transport til og fra hotel og lodge-båden
 • 2 overnatninger på 5 stjernet hotel i Havana på ud- og hjemrejsen
 • Lokal fiskelicens

Prisen inkluderer ikke:

 • Rejseforsikring og sygdomsafbestillingsbeskyttelse (vi anbefaler alle rejsende at tegne en Gouda rejseforsikring)
 • Måltider på hotellet i Havana
 • Alkoholiske drikke
 • Drikkepenge til guiderne på stedet
 • Visum

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden