INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Gaula, Winsnes fishing Lodge – Norge

Laksefluefiskeri

In stock
Travel Code
LYF-008
Fiskeri ved Gaula, Winsnes fishing Lodge

Winsnes og Flaskhølen har altid haft en særlig status blandt laksefluefiskere ved Gaula. Hvilken fluefisker har ikke drømt om at kaste en flue ud over disse fantastiske pools: Fjesethølen, Flaskhølen, Kroken, Lillestrøm, Oksøy og Kjellfloa? 

Eksklusivt rotationsfiskeri

Winsnes Fishing Lodge er drevet af familien Winsnes; Anne Marit Winsnes-Hayes og hendes mand Matt Hayes. Winsnes råder over ca. 4 kilometer sammenhængende fiskeret med fiskeri på begge sider af elven. Fiskeriet foregår efter et rotationsprincip; valdet er inddelt i 8 zoner med 2 fiskere i en zone ad gangen. Der roteres hver 4 time, og der er 2 x 4 timer i hvert fiskedøgn hvor vandet er fuldstændig fredet. Dette giver laksene ro og forøger chancerne for succes væsentligt for såvel nybegynderen som for den erfarne fluefisker.

Winsnes Fishing Lodge og Strobel Travel opfordrer til Catch and Release fiskeri for at sikre fremtidige laksebestande.

Lax Café

I forbindelse med Winsnes Fishing Lodge findes Lax Caféen hvor man, i hyggelige omgivelser sammen med andre fluefiskere, kan købe frokost og aftensmad sammen med en kølig øl eller vand, samt nyde en kop kaffe og et stykke hjemmebagt kage.

Norge

Norge er stadig et af de mest populære rejsemål for laksefiere i Danmark og skandinavien. Strobel har udvalgt de bedste elve og de bedste vald i disse elve.

Orkla og Gaula
Orkla og gaula er i dag de mest populære og stabile lakseelve i Norge. Elvene er perfekte for fluefiskeren og vi tilbyder et bredt udvalg af muligheder. Gennem de sidste 10 år har vi har fisket i disse elve hver eneste sæson. Vi har løbende fubdet nye vald og hele tiden valgt at lægge vægt på sammenhæng mellem kvaliteten af fiskeriet og prisen.

Strobel har kontakt til de bedste og mest seriøse udbydere i disse elve og vor lange erfaring med fiskeriet betyder at vi kan rådgive vore kunder hvilke tilbud der passer bedst til deres ønsker.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Gaula, Winsnes fishing Lodge – Norge
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden