INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Camp Bonaventure (Øst-Canada)

Laksefiskeri

Som navnet antyder, ligger Camp Bonaventure ved elven, Bonaventure.

In stock
Travel Code
LYF-010
Fiskeri ved Elven, Bonaventure

Elven er en af de smukkeste og klareste lakseelve i verden, og er derfor i særklasse. Gennemsnitstørrelsen på laksene er ligeledes meget høj.

Individuelle rejser: Bonaventure, Cascapedia og Caspé Rivers Camp Bonaventure

En sejltur med guiden op ad elven i kano afslører en elv, der er meget lidt påvirket af menneskelig indgriben. Den ene naturlige pool afløser den næste, og det rykker uundgåeligt i kastearmen på hele turen.

Man kan dog roligt afvente guidens anvisninger, eftersom der for det meste fiskes efter laks, som man ser i det klare vand, hvilket giver en masse nye interessante aspekter til laksefiskeriet. Campen er af meget høj standard, og guiderne er blandt de dygtigste inden for branchen.

I Bonaventure findes fantastiske muligheder for tørfluefiskeri efter storlaks. Så hvis du drømmer om at se en laks på den rigtige side af de 10 kilo stige op efter en lille bomber eller skumflue, så er Bonaventure den ultimative destination

Salmon Lodge, Grand Cascapedia

Salmon Lodge ligger på bredden af elven, Grand Cascapedia. Denne elv kan sidestilles med Alta i Norge, og er kendt for storlaksefiskeri i verdensklasse. Der fanges hvert år mange laks over 40 pund, og fiskeriet er derfor også kostbart. Hvis man reserverer sit fiskeri i god tid, kan man deltage i lodtrækningen om det eksklusive fiskeri I denne storlakseelv. Når man bor på Camp Bonaventure og Salmon Lodge vil der være mulighed for at fiske i flere forskellige elve i området.

Man fisker således både i Bonaventure, Salmon Branch og Lake Branch i Cascapedia systemet samt Petit Cascapedia. Camp manager og guide tilpasser løbende programmet, så man har optimale chancer for succes.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Camp Bonaventure (Øst-Canada)
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden