INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Baja California – Mexico

Saltvandsfiskeri

Drømmer du om at fiske efter store stærke fisk på havet under varmere himmelstrøg?

In stock
Travel Code
LYF-012
Fiskeri i Mexico

I Mexico har du muligheden for at fange smukke guldmakreller, hårdt fightende roosterfish, de hurtige jack crevally, krydret med flere forskellige tunarter, wahoo, sailfish og marlin.

Vi fisker fra mindre både, der kaldes super pangaer, og fiskedagen starter typisk ved morgengry, hvor deltagerne bliver samlet op af bådens skipper fra en af de små broer langs kysten. Her fra går turen ud til sardinfiskerne efter levende sardiner til agnbassinet. Sardinerne bruges til at holde de stimer af guldmakreller, roosterfish, tun eller marlin henne ved båden, mens der kastes. Der kan sejles rundt efter stimer af tun og guldmakrel, mens der dørges efter marlin, eller der kan sejles til en af de mange pladser, der permanent holder store roosterfish og jack crevalle. Disse to arter jager ind over lavt vand nær kysten, og båden ligger så tæt på kysten, at der kan kastes helt ind i brændingen. Det er intet problem at fiske begge fiskerityper på en dag, da det kun tager 10 min at sejle fra kysten og ud til dybder, hvor man kan finde marlin, tun og guldmakrel, hvilket betyder at fiskeriet kan varieres meget hurtigt alt efter ønske.

Der kan bestilles en Big Game båd. Hør en pris. Der er rigtigt mange marlin og sailfish i denne del af verden. På tidligere ture har vore deltagere set op til 16 marlin i løbet af en fiskedag. Der findes næppe andre steder i verden, hvor chancen for en marlin eller en sailfish på flue er større. Det er ligeledes muligt at fiske roosterfish og jack crevalle fra land. Fiskeriet er bedst om morgenen, og kræver transport fra byen og ud til de gode pladser. Det er lykkedes at fange roosterfish fra land på flue på tidligere ture, og det er noget af det største man kan opleve som fluefisker.

Der er sæson hele året.

Los Barilles

Los Barilles er en lille turistby, som er bygget op omkring turisme. Der er ikke mange seværdigheder at besøge i selve byen. Der er imidlertid et bredt udvalg af gode og billige restauranter. På de fleste restauranter kan man indlevere de fisk, man har fanget I løbet af dagen, og få dem tilberedt. Der en ligeledes en lang række barer, hvor en kold øl kan nydes efter dagens hårde fiskeri. Der findes et stort supermarked midt i byen, hvor de daglige fornødenheder kan købes til næsten ingen penge.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Baja California – Mexico
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden