VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Lystfiskerejser

Få opfyldt dine vildeste lystfiskerdrømme

Lystfiskerrejser har gennem mange år været vores store passion. Vi udformer unikke lystfisker- og sportsfiskerejser med et program, som opfylder præcis det, du ønsker.

Hos Strobel Travel har vi uden sammenligning Skandinaviens største og mest seriøse fluefiskerprogram, når det gælder laksefiskeri og tropisk saltvandsfiskeri.

Det er vigtigt for os, at du kan komme på netop den lystfiskerrejse, du drømmer om. Derfor udvikler vi hele tiden vores udbud, så det opfylder de behov og krav, som vores kunder har. Mange kunder kommer med tilbagemeldinger om deres oplevelser, efter at de er hjemvendt fra en af vores fiskerejser. Det er vi meget glade for, fordi det giver os mulighed for at gøre vores lystfiskerrejser endnu bedre for hver gang.

Individuelle rejser

Vi tilbyder en lang række spændende destinationer med gode muligheder for at fiske på egen hånd. Vi skræddersyr individuelle fiskerejser til flere forskellige destinationer, og såfremt du har ønsker til hvordan fiskerejsen skal forløbe, så hjælper vi dig gerne med at realisere dine drømme og planlægge netop dét forløb.

Nedenfor finder du vores udvalg af lystfiskerrejser. Hvis du ønsker nærmere information om nogle af vores rejser, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil også være behjælpelige med at arrangere fiskearrangementer for dig og dine fiskekammerater eller komme med forslag til, hvordan du kombinerer en familieferie med nogle dages spændende fiskeri.

Grupperejser

Fiskerejser i grupper kan varmt anbefales. Vi arrangerer grupperejser med dansk og/eller lokalkendt turleder, som giver unikke oplevelser i smukke omgivelser. Vi mener, at samspillet mellem rejsebureau, deltagere, turlederen og lokalkendskabet til destinationen giver de optimale betingelser for en god fiskerejse. På vores grupperejser kan du dele din passion for fiskeri med ligesindede og få mulighed for at udveksle viden og erfaringer lystfiskere i mellem.

Laksefiskeri

Hos Strobel er vi passionerede laksefiskere, og hver sæson er vi at finde ved de bedste elve på Island, Kolahalvøen i Rusland eller i Norge. Nogle år bliver det også til en forårstur til Skotland eller en tur til Bonaventure og Cascapedia i den østlige del af Canada, hvor der er fantastisk smukke storlakseelve.

Vi tilstræber altid at finde frem til de mest seriøse operatører på vores destinationer, og vi er samtidig bevidste om, at vores kunder skal tilbydes de bedst mulige priser og forhold på rejsen. I forbindelse med grupperejser afholdes der en rejseaften, hvor alle deltagere får mulighed for at høre om og stille spørgsmål til alle tænkelige forhold på fiskerejsen.

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller fiskeridrømme, som du ønsker bliver til en realitet. Vi mener selv, at vores fiskerejser er blandt verdens bedste. Gå på opdagelse i vores rejsetilbud nedenfor.

 

Se vores udvalg herunder
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.