Tobago

Fascinerede og farverig natur, historie og kultur

Tobago er kendt for smukke badestrande og er et af Caribiens største rejsemål for dykkere. Her finder man blandt andet verdens største hjernekoral.

Tobago

Trinidad og Tobago er et sydamerikansk land beliggende i det sydlige Caribiske Hav, 11 km fra Venezuelas kyst. I nationen Trinidad og Tobago er Tobago den mindste af de to hovedøer, og den ligger nordøst for Trinidad. Tobago har et areal på 300 km². Inden 1814 var øen flere gange på franske hænder, men den overgik til briterne i 1763. De to hovedøer blev forenet som britisk kronkoloni i 1889

Fascinerende natur og kultur
Kulturen er lige så varieret som de mange lande, der kæmpede for at styre øen. Arven fra de afrikanske slaver har også påvirket øens kultur. Mange af de folkeeventyr, overtro, kunst, musik og traditionelle danse afspejler øens europæiske og afrikanske rødder. Disse fejres hvert år i løbet af Tobago Heritage Festival, der finder sted fra begyndelsen af juli til august.

Tobago har gennem tiden kæmpet mod spanske, britiske, hollandske, franske og amerikanske tropper. Det har alt sammen bidraget til, at Tobago i dag kan prale af en rig og varieret historie. De mange forskellige forter og historiske steder giver et spændende indblik i øens fortid med koloniherrer.

Leder du efter uspoleret natur, så er Trinidad og Tobago nogle af de mest uspolerede øer i hele verden. Her finder du eksotiske rejsemål, enestående bountystrande, fantastisk og meget varieret natur, kultur og historie præget af de mange forskellige lande, der har haft herredømmet.

Tobago har mange smukke strande – nogle er meget afsondrede, mens andre er udstyret med livreddere og moderne faciliteter. Du finder strande med det smukkeste hvide sand, lavvandede bugter og roligt blåt vand, mens andre har koralrev, der egner sig perfekt til snorkling. Andre igen er perfekte til surfing. Tobago er omgivet af flotte og farverige koralrev med 300 arter af koraller og mere end 600 fiskearter. Øen er også internationalt anerkendt for sine “drift dives”. Tobago er desuden hjemsted for Nylon Pool, et varmt lavvandsområde i midten af Buccoo Reef.

Regnskoven Tobago Main Ridge Forest Reserve ligger spredt over øens bjergrige rygsøjle. Skoven blev fredet allerede i 1776. Naturstier giver dig mulighed til at udforske skovens mangfoldige flora og fauna.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.