INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

St. Thomas – Point Pleasant Resort 4*

Superior Jr. Suite uden pension

Fantastisk udsigt over havet.

0,00 kr
In stock
Travel Code
STR-014
Point Pleasant Resort 4*
Et højt beliggende resort med en fantastisk udsigt ud over havet, bygget på en skråning i et smukt haveanlæg med mange naturstier ned til havet. Alle de 128 store suiter er med  moderne faciliteter og har fuld køkken og stor udsigtsbalkon. Her er desuden poolområde med solterrasse, 2 restauranter, tennisbane, en natursti til Pineapple Beach med sandstrand, mange vandsports faciliteter og fine snorkelmuligheder. Hotellet er et godt udgangspunkt for mange forskellige oplevelser og ture rundt på øen.
St. Thomas

St. Thomas har rigtigt meget at byde på. Det kuperede terræn og de smukke landskaber veksler mellem bjerge og frugtbare dale, samt mange smukke strande.

Man kan vælge at opleve St. Thomas på egen hånd ved at leje en bil og køre på opdagelse.
I Charlotte Amalie kan man gå på bytur og finde bygninger, museer og gader med navne, som alle fører tilbage til danskertiden.

St. Thomas har altid været den vigtigste ø for handel og skibstrafik af de 3 Dansk Vestindiske Øer.
Tidligere var havnen i Charlotte Amalie centrum for handel med sukker og bomuld.
Sukkeret blev produceret og dyrket på St. Thomas og mange steder findes de gamle sukkermøller, der minder om den Danske kolonitid.

I dag er Charlotte Amalie på St. Thomas fortsat en af de vigtigste havnebyer i Caribien.
Flere gange om ugen lægger krydstogtskibene til her og giver gæsterne adgang til de smukke palmestrande og fantastiske shopping muligheder i de små hyggelige gader med dansk-klingende navne.

Besøg også en af de mest berømte strande, Magens Bay, som af nogle betegnes, som en af de smukkeste strande i Caribien.

Strobel tilbyder flere dejlige hoteller, som alle danner et perfekt udgangspunkt for dine ferieoplevelser på St. Thomas.

Ønsker man at bo i Charlotte Amalie anbefaler vi Windward Passage, der ligger meget centralt lige ved havnefronten i gå-afstand til restauranter og seværdigheder i byen.

Point Pleasant er det bedste valg for dem der ønsker en oplevelse af strand og hav.
Her bor man i store dejlige suiter med god plads til hele familien og en fantastisk udsigt over det azurblå hav.

Fra Point Pleasant er der kort afstand til stranden og hotellet tilbyder havkajakker til frit brug for hotellets gæster.

Coral Verden Ocean Park

En af St. Thomas største attraktioner er Coral World, som også er en af favoritterne blandt besøgende. I parken kan man svømme med søløver; og på et hav trek langs havbunden kan man støde på skildpadder og farvestrålende fisk. Andre højdepunkter er den undersøiske Observatory Tower bygget 30 meter under havet og Marine Gardens galleri med 21 akvarier.

Sejlture med katamaran

Fra stranden er der dagligt tsejlure gennem uberørte farvande omkring De Dansk Vestindiske Øer og Britiske Jomfruøer. Opdag skønheden i disse farvande og bliv samtidig forkælet af professionelle besætningsmedlemmer. Alle ture kan kombineres med snorkelture. 

Bestil

Send rejseforespørgsel

St. Thomas – Point Pleasant Resort 4*
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden