INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

St. John – Caneel Bay 5*

Dobbeltværelse uden pension

Bo på dette dejlige resort og oplev et af Caribiens smukkeste naturparker.

0,00 kr
In stock
Travel Code
STR-015
Caneel Bay 5*
Caneel Bay er et deluxe resort beliggende i et stort og frodigt haveanlæg på Caneel Bays frodige grund ved den berømte Cruz Bay i St. Johns Nationalpark. Det er en oplevelse værd at gå på opdagelse i det store haveanlæg, hvor eksotiske blomster og træer pryder øjet. Resortet er omkranset af syv meget smukke strande, som indbyder til en svømmetur i det koralblå vand.
Resortets 166 charmerende værelser er smagfuldt indrettet med naturlige materialer; caribiske sten, håndlavede møbler, bestilte kunstværker og vævet stof, hvilket skaber rammerne for en afslappet atmosfære. Alle værelser har enten balkon eller terrasse.
Til hotellet hører fem forskellige barer og restauranter af høj kvalitet.
Alle slags vandsport, vandreture, ø-rundture, indkøbsture, golf og dybhavsfiskeri arrangeres.
Der er 45 minutters tranfer med hotellets båd fra Charlotte Amalie på St. Thomas.
Hotellet er velegnet til både par og familier
St. John
St. John er den mindste men samtidig måske den smukkeste af de tre ”danske” øer i Vestindien.
Her findes en frodig regnskov og fantastiske strande som f.eks. Trunk Bay og Caneel Bay, der hører til blandt de mest berømte strande i verden.
St. John blev i 1917 solgt til USA sammen med de øvrige danske øer, St. Croix og St. Thomas. I 1956 blev store dele af St. John købt af Laurance Rockefeller og udlagt til National Park.
Det er populært at gå på vandreture via et stort netværk af stier, som fører en frem til store naturoplevelser og fantastiske strande. Under vandet findes mængder af fisk og smukke koralrev, hvor man kan svømme eller dykke blandt store stimer af farvestrålende fisk og havskilpader.
Fra Red Hook på St. Thomas er der en halv times sejltur til St. John, og de fleste af vore gæster som besøger St. Thomas, vælger at bruge mindst 1 dag på at opleve St. John. Caneel Bay er et absolut must for dem, der ønsker ophold på St. John.
Bestil

Send rejseforespørgsel

St. John – Caneel Bay 5*
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden