INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

St. Croix – Hotel Caravelle 3*

Standard dobbeltværelse u. pension.

Hotel Caravelle ligger meget centralt på havnefronten i Christianssted.

0,00 kr
In stock
Travel Code
STR-016
Hotel Caravelle 3*
Ønsker man at bo i hovedstaden Christianssted anbefaler vi Hotel Caravelle, der ligger meget centralt i den smukke og levende by. På Caravelle vil man altid føle sig velkommen og hotellet er kendt for det gode værtskab. Vores gæster modtages med åbne arme, og personalet vil gøre alt for at jeres ferie bliver en oplevelse. 
De 43 værelser er malet i pastelfarver og alle værelser har TV, telefon, køleskab, aircondition og fransk altan. En lille swimmingpool og liggestole hører til hotellet, samt restaurant, bar og café med udsigt over havnen. Flere af øens butikker og restauranter ligger i umiddelbar nærhed af hotellet. Fra Caravelle er der bare 5 minutters færgetransport til den lille ø Protestant Cay, hvor der findes en dejlig badestrand og gode muligheder for at snorkle og dykke blandt koraller og farvestrålende fisk. Der er 5 min. til nærmeste golfbane.
St. Croix
St. Croix er den største af de tidligere Dansk Vestindiske Øer. Øen blev opdaget af Christoffer Columbus i 1493 og navnet St. Croix betyder det hellige kors. Danskertiden på øen begyndte da øerne St. Thomas, St. John og St. Croix blev købt af Det Dansk Vestindiske Kompagni i 1733, og varede indtil øerne blev solgt til USA i 1917 for 25 millioner dollars. I dag er St. Croix mest kendt for den smukke og afvekslende natur og den frodige regnskov, som dækker store dele af øen. På St. Croix findes smukke hvide sandstrande, som er med til at trække solhungrende og eventyrlystne danskere til øen. Mange vælger at rejse i vintermånederne fra november til april, hvor det er højsæson for rejser til St. Croix – og Caribien i det hele taget. De 2 største byer på St. Croix er Christianssted og Frederikssted. I byerne findes mange kulturminder fra tiden med Dansk indflydelse. Mange steder på St. Croix findes ruiner af de gamle danske sukkermøller.
Den mest berømte bygning er måske det klassiske Gule Fort, Christiansværn, som ligger i hovedstaden Christianssted. De fleste danskere husker sikkert øerne fra Julekalenderen ”Nissernes Ø”, som blev optaget netop på St. Croix i 2003. Strobel Travel tilbyder flere hoteller på den smukke ø. Ønsker man at bo i hovedstaden Christianssted anbefaler vi Hotel Caravelle, der ligger meget centralt i den smukke og levende by. Fra Caravelle er der bare 5 minutters færgetransport til den lille ø Protestant Cay, hvor der findes en dejlig badestrand og gode muligheder for at snorkle og dykke blandt koraller og farvestrålende fisk. Mange af vores kunder vælger at kombinere rejsen til St. Croix med besøg på de øvrige ”danske” øer St. Thomas og St. John.
Bestil

Send rejseforespørgsel

St. Croix – Hotel Caravelle 3*
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden