Mauritius

En tropisk og smuk ø i Det Indiske Ocean

Mauritius er en lille, smuk og frodig vulkan-ø, som byder på bløde hvide sandstrande, klart turkisblåt vand og svajende palmer.

Uforglemmelige naturoplevelser

Udover muligheden for at suge noget sol og varme til dig, så giver Mauritius dig også gode muligheder for både sportsaktiviteter, udflugter og naturoplevelser. Brusende vandfald, naturreservater med vildtvoksende natur, en meget varieret flora og fauna, et spændende undervands- og marineliv, der byder på exceptionel dykning og snorkeling, og en udslukket vulkan, hvor du får de flotteste udsigter ud over øen, imponerende geologiske formationer samt meget mere.

Gå ikke glip at de uforglemmelige naturoplevelser der ligger og venter på dig i Mauritius. Den smukke natur inde i landet kan opleves både i bil, på en cykel- eller motorcykeltour, eller ved at vandre ad de mange hikingstier, som findes på øen. Og alt dette er omringet af de smukkeste hvide sandstrande.

View as Grid List

3 Items

per side
Deluxe værelse inklusiv halvpension

Nyd et lækkert ophold på dette eksklusive hotel kun for voksne. Hotellet er beliggende på stranden på Mauritius’ nordkyst kun få kilometer fra den livlige lille landsby Grand Bay, og kun ca. 25 minutters kørsel fra hovedstaden Port-Louis.

  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
Pris på forespørg
Superior værelse inklusiv halvpension

Beliggende på en dejlig hvid sandstrand og omringet af en smuk lagune på øens østkyst, finder du dette indbydende boutique hotel.

  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
Pris på forespørg
Ocean view værelse inklusiv halvpension.

Nyd udsigten ud over Det Indiske Ocean fra dit værelse på dette dejlige eksklusive resort.

  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
  • Kør selv
Pris på forespørg