INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Martinique – Hotel Bakoua 4*

Med egen strand

0,00 kr
In stock
Travel Code
STR-028
Hotel Bakoua
Dette 1. klasses hotel er beliggende ned til egen strand, på den lille halvø Point de Bout. Hotellets 4 bygninger ligger i en tropisk have med mange planter og træer. De 132 værelser er alle udstyret med moderne faciliteter og har balkon eller terrasse, hvorfra der er en dejlig udsigt over havet eller haven. Restauranter, bar og swimmingpool med en flot udsigt. Tennisbaner, skønhedssalon, vandsportscenter og butik. Golfbane 3 km. Flere gange daglig transfer med båd til Fort de France
Martinique

Martinique har det hele – afvekslende landskaber med høje bjerge, regnskove med vandfald og vilde orkideer, smukke hvide sandstrande med palmer og hyggelige små fiskerlejer. På øens nordlige del rejser vulkanen Mont Pelée sig som en udfordring til enhver, der gerne vil nå toppen. Belønningen er en fantastisk udsigt over hele øen og havet. Fort de France er hovedbyen, en travl og moderne havneby med en livlig torvehandel. Her kan man opleve hele farveskalaen af eksotiske frugter og blomster. Temperaturen er 28 – 30º C. hele året. Der er gode forbindelser med fly eller skib til flere af nabo-øerne som f.eks. Dominica og Guadeloupe.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Martinique – Hotel Bakoua 4*
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden