INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Kombiner to smukke øer – Guadeloupe og Dominica

7 nætter i Guadeloupe på Mahogany Hôtel & Résidence 4*+ 5 nætter i Dominica på Fort Young 3*

Oplev nogle af Caribien mest spændende øer. Fantastiske naturoplevelser og muligheder for dykning og spændende vandreture.

0,00 kr
In stock
Travel Code
STR-030
Guadeloupe

Guadeloupe har form som en sommerfugl. Den ene vinge er en halvø,  hvor vulkanen la Sufriere er det højeste punkt. I hele denne del er området dækket af regnskov med mange vandløb, smukke vandfald, farverige blomster og  fugle. Hele den sydlige kyst er dækket af hvide sandstrande.

Dominica

Dominica er en frodig vulkansk ø dækket af regnskov med et utal af små vandløb og vandfald. Eksotiske blomster og fugle ses overalt på øen. Langs kysten ligger små hyggelige fiskerbyer.

Mahogany Hôtel Résidence & Spa 4*

Mahogany Hôtel Résidence & Spa ligger på stranden i kvarteret Grande-Terre i Le Gosier.
Det er søster hotel til La Creole Beach & Spa, som ligger i samme område med fælles restaurant, pool og strand.

De 65 værelser og suiter på Mahogany Hôtel Résidence & Spa har balkon med møbler og udsigt over havet eller haven, samt:

  • Tekøkken med køleskab.
  • Badeværelse med bruser og hårtørrer.
  • Fladskærms-tv og trådløs internetadgang
  • Nogle af værelserne er i to etager, og her kan bo op til 6 personer

Hotellet er renoveret inden for de sidste par år og fremstår lækkert og indbydende.
Der er 2 restauranter på stedet og en bar med forskellige drikkevarer.
Fritidsfaciliteter omfatter en udendørs pool, en børnepool, en sauna, et fitnessrum og et dampbad.

På stedet tilbydes mange former for vandsport.

Fort Young 3*

Hotellet er indrettet i et tidligere fort fra 1770 og ligger helt ud til vandet, med en smuk udsigt over det caribiske hav.
De 72 værelser har alle aircondition, loftsvifte, kabel-TV, samt enten terrasse eller balkon.
Hotellet har swimmingpool, bar og en spændende restaurant med et godt køkken hvis speciale er fiskeretter.
Hotellet er beliggende i udkanten af byen Roseau med 5 min. gang til bymidten og er en idéel base for den der gerne vil gå på opdagelse på øen.
Billeje tilrådes for at nå omkring til de mange smukke steder på denne naturskønne ø.

Kombirejse 12 nætter inkl. flyrejse.

DOMINICA

Er en frodig vulkansk ø dækket af regnskov med et utal af små vandløb og vandfald. Eksotiske blomster og fugle ses overalt på øen. Langs kysten ligger små hyggelige fiskerbyer. Stranden er de fleste steder klippefyldt eller med sort lava sand, men for dykkere og snorklere åbner der sig en skønhed under vandet, og dykning på Dominica regnes for noget af det bedste. Øen er et sandt paradis for naturelskere. Der tilbydes dagligt bådture, hvor de store hvaler kan opleves. På øen findes en sidste gruppe af de oprindelige Carib Indianere. Nogle af de gamle traditioner for kurvefletning og kanobygning af en udhulet træstamme findes stadig. Dominica ligger mellem Guadeloupe og Martinique.

GUADELOUPE

Guadeloupe hører til De Franske Antiller og er på størrelse med Lolland-Falster. Øen har form som en sommerfugl. Den ene vinge er en halvø, hvor vulkanen la Sufriere er det højeste punkt. I denne del er hele området dækket af regnskov med mange vandløb, smukke vandfald, farverige blomster og  fugle. På den anden vinge er landskabet helt anderledes fladt og tørt  med spredt bevoksning. Her er hele den sydlige kyst dækket af hvide sandstrande. Der dyrkes en del sukkerrør bananer og  blomster. Pointe a Pietre er øens største by med farvestrålende markedspladser, moderne butikker, restauranter og caféer – næsten som i Paris. Befolkningen er meget venlige og imødekommende, og det er tydeligt at den franske kultur har sat sit præg. Temperaturen ligger året rundt mellem 25-27 C. Det er nemt at kombinere de to øer.   

Bestil

Send rejseforespørgsel

Kombiner to smukke øer – Guadeloupe og Dominica
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden