Jamaica

Jamaica byder på mildt klima og smukke strande

Vores rejser til Jamaica byder på udsøgte rejsemål, som giver følelsen af at være landet i paradis.

Rejser til Jamaica

Det er bestemt ikke uden grund, at vores rejser til Jamaica er eftertragtede. Mælkehvide strande med høje slanke palmer der svajer i takt med bølgernes slag mod kysten, samt et lækkert smagfulgt køkken og tonerne fra lokal reggaemusik er tiltalende for de fleste.

Jamaica er en af Caribiens smukkeste øer. Når du rejser til Jamaica, ankommer du til en grøn og frodig ø med kuperet terræn, hvor befolkningen tager imod dig med åbne arme. Naturen i sig selv er grund nok til at rejse til Jamaica, mens et andet stort plus er jamaicanernes altid gode humør, som har en afsmittende effekt på turister. Du kan godt regne med, at når du rejser til Jamaica, så blomstrer dit humør. Tonerne fra reggaemusik og dansende jamaicanere i farvestrålende tøj kan ikke andet end at sætte et smil på dine læber.

Det jamaicanske køkken
På rejser til Jamaica har du rig mulighed for at udfordre dine smagsløg. Det jamaicanske køkken er præget af de mange forskellige kulturer, som øen har været under indflydelse af gennem tiden. Særligt det afrikanske og europæiske køkken har sat sit præg på det jamaicanske køkken. Gå ikke glip af den populære ret Jerk eller nationalretten Ackee and Saltfish.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.