INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Den Dominikanske Republik – Now Larimar Punta Cana Resort & Spa 5*

Deluxe værelse – All Inclusive

Beliggende ved en smuk strand med svajende palmer og tukisblåt hav.

0,00 kr
In stock
Travel Code
STR-025
Hotellets indretning

Alle værelser og suiter på Now Larimar er store og rummelige med moderne faciliteter og behagelige møbler; og alle har en dejlig balkon eller terrasse med udsigt enten til hav, pool eller have. På Now Larimar findes der fem fantastiske poolområder. Her er der mulighed for at slappe af og nyde sin ferie, hvis man da ikke er på stranden hele dagen.

Restauranter
Now Larimar byder på fem spændende restauranter med franske, italienske og caribiske specialiteter, hvor I kan nyde en dejlig middag. I kan prøve en ny restaurant hver aften eller finde jeres helt egen favorit – det er ikke nødvendigt at reservere bord. De ni cafeer og barer på Now Larimar serverer både internationale og lokale drinks. Now Larimar er en af vores absolutte farvoritter og Strobel Travel anbefaler dette Resort som den perfekte ramme omkring jeres ferie.
Aktiviteter

Stranden hører til en af Caribiens smukkeste med skyggefulde palmer og smukt klart vand. Hotellet tilbyder spa, fitness, tennis, bowling, SUP (Stand Up Paddle), klatremuligheder og meget mere. Det er muligt at låne ikke-motoriserede både og kajakker. For dem der ønsker et prøvedyk, tilbydes dette uden beregning på Now Larimar. Derudover forefindes golfbane i nærheden samt mulighed for deep sea fishing og dykning.

Udflugter

I hotellets receptionsområde findes flere turudbydere, som hjælper med at arrangere forskellige ture og udflugter, hvis man får lyst til at opleve mere af den spændende ø.

Fly og priser

Priser er angivet som pakkepris for 7 overnatninger på hotellet inkl. flyrejse. Prisen er pr. person baseret på de billigste returbilletter på økonomiklasse samt hotelophold i det angivne antal nætter. Hotelopholdet er baseret på 2 personer, som deler dobbeltværelse.Strobel tager forbehold for prisudsving og ændringer alt efter sæson og ændringer i prisstruktur samt prisudsving som følge af udsving i valutakurser.Bemærk at der kan være betydelige udsving i priserne alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Alle kendte lufthavnsskatter og afgifter er inkluderet i priserne.Kontakt Strobel for rejsetilbud samt forespørgsel på singleværelse, børnepriser, familie/gruppepriser.

Se i øvrigt generelle rejsebetingelser for Strobel.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Den Dominikanske Republik – Now Larimar Punta Cana Resort & Spa 5*
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden