INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Curacao – Avila Beach Hotel 4*

Deluxe værelse, u. pension

Et elegant førsteklasses hotel, beliggende direkte til dejlig sandstrand, i gå-afstand til Willemstad

0,00 kr
In stock
Travel Code
STR-005
Avila Beach Hotel 4*

Flere kendte danske kokke har regeret i køkkenet på Avila Beach. Alle hotellets værelser er smagfuldt indrettet og de fleste har balkon eller terrasse. Alle værelser  på Blue Wing er med direkte havudsigt, da denne fløj er bygget ud i havet. Restaurant og bar med havudsigt, dejlig have med mange eksotiske planter og blomster. Tennisbaner, swimmingpool, spa-afdeling og fitness. En helt ny tilbygning  er klar til at tage imod gæster. Her tilbydes meget lækre værelser og suiter med alle moderne faciliteter. Hotellet er velegnet til både par og familier.

Curacao

Curacao er den største af de tre ABC-øer og ligger mellem Aruba og Bonaire. Øen har en helt speciel flora og fauna og nationalparken på den nordlige del af øen er bestemt et besøg værd. Her finder man et spændende landskab præget af klippeformationer, mandshøje kaktusser, farvestrålende fugle og leguaner. Fra det højeste punkt i parken er der en smuk udsigt langt ud over havet. Hovedstaden Willemstad har rækker af nydelige huse i gammel hollandsk stil. Ved havnen finder man det flydende marked. Her kommer fiskere og bønder fra Venezuela hver dag ind med friskfanget fisk og alle former for frugt og grøntsager. Der foregår en livlig handel fra de mange både, som sælger direkte til kunderne fra kajen. De gode muligheder for snorkling, dykning og mange former for vandsport tiltrækker rejsende fra mange forskellige lande.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Curacao – Avila Beach Hotel 4*
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden