INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Bonaire – Plaza Beach Resort Bonaire 4*

All Inclusive Jr. Suite

Plaza Beach Resort er beliggende ca 1,5 km fra hovedbyen Kralendijk, på en dejlig sandstrand og ved en lille lagune, med en marina for lystfartøjer, småskibe etc.

0,00 kr
In stock
Travel Code
STR-007
Plaza Beach Resort Bonaire 4*
Hotellet har 126 værelser, som alle er rummelige og smagfuldt møblerede med bad og toilet, klimaanlæg og kabel TV, samt en dejlig balkon eller terrasse.
Der er en stor lobby og Casino på hotellet, restaurant, strandbar, stort pool-område, beach volley, yoga, 5-stjernet Padi-dykkerskole, mange forskellige vandsports-faciliteter som fx kajak, snorkling, paddleboards, børneklub samt meget mere.
Bonaire
Bonaire er øen med de mange smukke flamingoer og mere end 130 fuglearter. Havet omkring øen er smukt, turkis-grønt og her findes et af de mest velbevarede koralrev med fiskearter i alle regnbuens farver.
Bonaire er et drømmemål for mange dykkere, som kan vælge mere end 60 forskellige dykkersteder.Her er dybt helt ind til kysten, og afmærkninger sørger for, at man let kan finde fra sted til sted. Der er et fredningsbælte fra kysten og 1 km. ud i havet, hele øen rundt, hvilket giver helt exceptionel dykning. Overalt på Bonaire træffer man på de vilde æsler, som færdes i små flokke mellem de mange kaktusagtige vækster. I hovedstaden Kralendijk finder man små restauranter og barer ved havnefronten. Her foregår en livlig handel med friskfanget fisk, tropiske frugter og tekstiler i spraglede farver.
Bestil

Send rejseforespørgsel

Bonaire – Plaza Beach Resort Bonaire 4*
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden