INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Bonaire – Harbour Village 5*

Courtyard værelser u. pension

Hotellet ligger direkte ned til hvid sandstrand med skyggende palmer. 

0,00 kr
In stock
Travel Code
STR-006
Habour Village 5*
Hotellet har været danskejet siden 1977, men er idag på lokale hænder. Flere kendte danske kokke har regeret i køkkenet på Avila Beach. Alle hotellets værelser er smagfuldt indrettet og de fleste har balkon eller terrasse. Alle værelser  på Blue Wing er med direkte havudsigt, da denne fløj er bygget ud i havet. Restaurant og bar med havudsigt, dejlig have med mange eksotiske planter og blomster. Tennisbaner, swimmingpool, spa-afdeling og fitness. En helt ny tilbygning  er klar til at tage imod gæster. Her tilbydes meget lækre værelser og suiter med alle moderne faciliteter. Hotellet er velegnet til både par og familier. Tag en snak med en af vores specialiserede rejsekonsulenter. Bliv inspireret og få nogle gode anbefalinger og råd.
Bonaire
Bonaire er øen med de mange smukke flamingoer og mere end 130 fuglearter. Havet omkring øen er smukt, turkis-grønt og her findes et af de mest velbevarede koralrev med fiskearter i alle regnbuens farver. Bonaire er et drømmemål for mange dykkere, som kan vælge mere end 60 forskellige dykkersteder. Her er dybt helt ind til kysten, og afmærkninger sørger for, at man let kan finde fra sted til sted. Der er et fredningsbælte fra kysten og 1 km. ud i havet, hele øen rundt, hvilket giver helt exceptionel dykning. Overalt på Bonaire træffer man på de vilde æsler, som færdes i små flokke mellem de mange kaktusagtige vækster. I hovedstaden Kralendijk finder man små restauranter og barer ved havnefronten. Her foregår en livlig handel med friskfanget fisk, tropiske frugter og tekstiler i spraglede farver.
Bestil

Send rejseforespørgsel

Bonaire – Harbour Village 5*
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden