INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Minikrydstogt til Stockholm og Tallinn

Tag på eventyr med Tallink Silja Line

Tag med på et magisk minikrydstogt med Tallink Silja Line og oplev Sveriges kulturelle metropol, Stockholm, og den moderne middelalderby Tallinn i Estland.

In stock
Travel Code
TAL05
Det kan du glæde dig til

På dette minikrydstogt oplever du metropolen Stockholm og "danskerbyen" Tallinn. Du starter med at udforske den smukke svenske hovedstad, hvor du har en overnatning på hotel. Her kan du bruge dagen på at blive ekstra kendt med seværdigheder såsom Slottet, Vasamuseet, Junibacken og Gröna Lund. En gåtur gennem det velbevarede Gamla Stan er en uforglemmelig oplevelse, hvor det her er vigtigt ikke at have travlt. 
Ombord på et af Tallink Silja Lines skibe sættes kursen herefter mod den gamle middelalderby i Tallinn, der er en af Europas bedst bevarede middelalderbyer. Her møder du smalle brostensgader, charmerende restauranter og gamle huse med pastelfarvede facader. Udenfor den gamle by finder du de moderne blanke facader, trendy stormagasiner, hoteller, designbutikker, natklubber mv. Det er denne blanding mellem det middelalderlige og topmoderne, der bl.a. gør Tallinn til en spændende og interessant destination. Det var desuden i Tallinn, at Dannebrog ifølge sagnet faldt ned fra himlen, og på estisk betyder Tallinn da også ”Danskerbyen”.
Er du historisk interesseret, er 2019 det perfekte år til et besøg i Estlands hovedstad, da det er 800 år siden, at Kong Valdemar II ledte det sejrrige slag i Estland. Jubilæumsåret fejres bl.a. på Tallins Museum med helt nye udstillinger, tematiske udflugter og teaterforestillinger.

Dagsprogram

Dag 1: Oplev smukke Stockholm
Du flyver fra København eller Aarhus fredag og lander i Stockholms lufthavn, Arlanda, lidt over en time efter. Herfra vil der på egen hånd være mulighed for transfer til hotellet via enten flybus, taxa eller Arlanda Express. Du indlogeres på et hotel centralt i Stockholm, hvor der kan checkes ind fra kl. 15.00. Derefter har du resten af dagen på egen hånd. Da du bor centralt i Stockholm, har du det perfekte udgangspunkt til at udforske Stockholm by, der med sine mange museer, gallerier, butikker og restauranter byder på en indbydende storbystemning fyldt med kultur. Besøg eksempelvis Vasa Museet med verdens eneste bevarede skib fra det 17. århundrede, eller Gamla stan, som er et velbevaret område fyldt med attraktioner, seværdigheder og caféer. Brug derfor opholdet til at udforske denne interessante by, der også er kendt som Nordens Venedig.

Dag 2: Kursen sættes mod Tallinn
Du kan om morgenen nyde en lækker morgenmadsbuffet på hotellet, hvorefter der er check-ud ca. kl. 12.00. Du er velkommen til at opbevare bagagen på hotellet, imens du udforsker byen.
Kl. 17.30 stævner du ud fra Stockholm med et af Tallink Silja Lines skibe - enten skibet M/S Baltic Queen eller M/S Victoria I. Ombord er der flere aktivitetsmuligheder, og du kan f.eks. forkæle dig selv i sauna-afdelingen, nyde en lækker middag i en af restauranterne eller slutte aftenen af med en dans eller drink i en af barerne. I løbet af dagen annonceres forskellige underholdningsmuligheder ombord, og der er en masse at lave for både små og og store børn.

Dag 3: Udforsk middelalderlige Tallinn
Søndag ankommer du til Tallinn kl. 10.00. Der er morgenbuffet ombord på skibet, hvorefter du har dagen til fri disposition. Med ca. 8 timer i land er der god tid til at udforske Tallinns smukke gamle bydel, der er delvist omkranset af en velbevaret middelalderbymur med forsvarstårne. Netop denne bymur er med til at gøre Tallinn til en af de bedst bevarede middelalderbefæstninger i Europa, og for et beskedent beløb kan du komme op og vandre lidt hen ad muren. Gå også på opdagelse i byens små sidegader, hvor du kan nyde en frokost på en af de mange små hyggelige caféer eller gøre en god handel på fine estiske mærkevarer i de traditionelle specialbutikker. Du stævner ud fra Tallinn kl. 18.00.

Dag 4: Kursen er sat mod Stockholm
Du ankommer til Stockholm kl. 10.15. Om mandagen kan du nyde en afslappende morgen med morgenbuffet ombord på Tallink Silja Lines skib og måske hoppe ind i sauna-afdelingen, inden du går fra borde. Du flyver fra Stockholm mod København eller Aarhus om eftermiddagen/aftenen.

Skibe og kahytter

Skibene M/S Baltic Queen eller M/S Victoria
Ombord på Tallink Siljas flotte skib kommer du hurtig i god stemning. Skibene har flere restauranter og hyggelige caféer. Om aftenen kan du finde tonen i baren, og musikken byder på alt fra glade dansebands til pop og natclub-musik. Du har også mulighed for at tage med til et underholdningsshow. Shopping er en naturlig del af rejsen, og du kan finde et godt udvalg af kosmetik, gaver, nye trends og design til gode priser. Har du brug for afslapning, kan du forkæle dig selv med en spa-behandling som opladning til storbyferien. Ombord kan du indkvarteres i enten en indvendig eller en udvendig kahyt.


 • Indvendige kahytter: Kahytter uden vindue med plads til 1-4 personer. Kahytterne er udstyrede med garderobe, seperate senge, bruser og wc.
 • Udvendige kahytter: Kahytter med vindue med plads til 1-4 personer. Kahytterne er udstyrede med garderobe, seperate senge, bruser og wc.
Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Minikrydstogt til Stockholm og Tallinn
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Fly København/Aarhus-Arlanda tur/retur inkl. håndbagage (8 kg)
 • En overnatning på hotel i Stockholm
 • Krydstogt Stockholm-Tallinn-Stockholm
 • 6 timer til oplevelse i Tallinn
 • To overnatninger i kahyt/standardværelse (se kahytstyper herover)
 • 3 x morgenbuffet

Mulige tilkøb:

 • 2x aftenbuffet på krydstogt

Prisen inkluderer ikke:

 • Transfer til/fra lufthavn og havne
 • Måltider der ikke er nævnt 

Flyinformation:

 • Flytider bliver først bekræftet ved bestilling. Kan være med mellemlanding med fly ud af Aarhus, men vi bestræber os på at finde en direkte flyvning.

Gå til toppen af siden