INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Krydstogt på Panamakanalen

Drømmekrydstogt for dem der holder af eventyr

16 dages spændende krydstogt på Panamakanalen med Princess Cruises

In stock
Travel Code
STR-088
Faciliteter ombord

På dette rederi er der Anytime Dining, hvilket betyder, at man selv kan vælge hvor, hvornår og med hvem man ønsker at spise middag med. Der er mange forskellige restauranter, cafeér og dæksbarer ombord.

Der er dækstole ved svømmebassinerne og ofte musik midtskibs, mens der er et mere roligt område på agter dæk. Hver aften er der galla-show i den store teatersal og senere på aftenen er der dansemusik forskellige steder på skibet.

Spillecasinoet er åbent når skibet er i søen. Stort fitness center og løbebane kan frit benyttes. I den store Spa-afdeling kan der bestilles tid til behandlinger, som betales via kreditkort ombord. Overalt på skibet findes hyggelige områder med bløde stole og små borde med hurtig og venlig servering.

Panama kanalen

For ca. 400 år siden var det et af menneskehedens største ønskedrømme at være i stand til at grave en kanal gennem kontinentet og dermed forbinde Atlanterhavet og Stillehavet. Dette kunne spare de søfarende og opdagelsesrejsende for mange tusinde kilometer gennem farlige jungler eller at skulle rundt om Cap Horn, hvor utallige søfolk er omkommet i sejlskibstiden under deres forsøg på at runde Hornet. Den 15. august 1914 gik drømmen i opfyldelse, og forbindelsen mellem de to oceaner var en realitet ,da det første skib sejlede gennem kanalen. Ombord på Coral Princess eller Island Princess får du muligheden for med egne sanser at opleve dette fantastiske gennembrud, på et cruise som af mange betegnes som et must for alle krydstogtsentusiaster og for alle der holder af eventyret.

Los Angeles

Los Angeles er en stor metropol med latinamerikanske rødder tilsat Hollywood-glamour. San Pedro tjener som havn for Los Angeles og er udgangspunkt til de mange kvarterer og bydele, der bare venter på at blive udforsket i ”LA”. Du kan finde restauranter, shopping og museer – alle i verdensklasse. Og så er der parker, løbebaner og vandreture ikke at forglemme. Og strande? Der er en hel kystlinje – fra Redondo og Santa Monica til kysterne ved Malibu.

Rodeo Drive

De 3 blokke der udgør Rodeo Drive, er hjemsted for nogle af verdens mest eksklusive og fornemme butikker. Disse tre blokke udgør samtidig det mest berømte shopping-kvarter i USA, som meget vel også kan være det dyreste.

Sunset Strip

Denne berømte strækning på Sunset Boulevard, også kendt som “Sunset Strip”, er en oplevelse for øjnene, ørerne og smagsansen. Den 2 km lange strækning mellem Hollywood og Beverly Hills byder på restauranter, musikklubber, butikker og Hollywood-natklubber. I weekenderne er det et mekka for turister og andre, der ønsker at se de kendte Hollywood-stjerner.

Disney Concert Hall

Denne overraskende og unikke bygning, tegnet af den verdenskendte arkitekt Frank Gehry, er det nye hjemsted for Los Angeles Philharmonic og Los Angeles Master Chorale, og det er samtidigt et skinnende vartegn for Downtown LA.

Fort Lauderdale

Efter en ansigtsløftning fremstår Fort Lauderdale i dag som en af de mest spændende og dynamiske byer langs Floridas Atlanterhavskyst.

Fort Lauderdale er i dag en flot, spændende og levende kystby.

Her er masser af shoppingmuligheder med spændende butikker, restauranter, cafeer og mondæne gallerier.
Museum of Art i Downtown har en stor samling af danske Cobra-kunstnere, som er værd besøge.
Fort Lauderdale er også berømt for sine mange kanaler, der leder tankerne hen på Venedigs kanaler.

Aruba

Aruba hører til ”De tørre øer” med spændende kaktusarter og klippeformationer og er kendt for sine kridhvide strande, smukke turkisblå hav og luksushoteller. Her tilbyder vi alle former for vand-sport samt dykning og sportsfiskeri.

Det særprægede ved hovedstaden Oranjestad er en lang række charmerende gamle huse, som er bygget efter hollandsk forbillede. Her findes et utal af cafeer og restauranter, hvor der er fiske- og kreolske retter på menuen.

Catagena- Colombia

Byen er grundlagt af de spanske erobrere og regnes af mange for en af Sydamerikas smukkeste og magiske byer.

Her bør man absolut sætte tid af til at gå på opdagelse i den gamle bydel, som ligger gemt bag tykke mure, men det er også muligt at komme på forskellige ture.

Panama Canalen

Vi forventer at nå området omkring kanalen meget tidligt om morgenen kl. ca. 05.00.

Det er nok klogt at være tidligt oppe, for at opleve det der af mange cruiseentusiaster bliver betegnet som den største oplevelse af dem alle  – nemlig at sejle gennem Panamakanalen.

Junglen omkring kanalen er en tropisk regnskov med sjældne fugle, vilde aber og mange andre dyrearter. På turen i land kan vi komme endnu tættere på dyrene og fuglene samt de mennesker, der bor i regnskoven.

En tur i kano rundt i mangroven er også en mulighed. Eller en tur med speed-båd ud til en af de gyldne strande, som området er kendt for.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Krydstogt på Panamakanalen
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden