INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Krydstogt på Middelhavet fra Barcelona til Rom

På dette krydstogt skal vi opleve nogle af Middelhavets spændende og historiske byer.

Strobel tilbyder 7 nætters krydstogt på Middelhavet fra Barcelona til Rom med Princess Majestic.

In stock
Travel Code
STR-092
Det kan du glæde dig til

På dette rederi er der Anytime Dining, hvilket betyder, at man kan vælge hvor, hvornår og med hvem man ønsker at spise middag med. Der er mange forskellige restauranter, cafeér og dæksbarer ombord.

Der er dækstole ved svømmebassinerne og ofte musik midtskibs, mens der er et mere roligt område på agter dæk.

Hver aften er der galla-show i den store teatersal og senere på aftenen er der dansemusik forskellige steder på skibet.Spillekasinoet er åbent når skibet er i søen. Stort fitness center og løbebane kan frit benyttes. I den store Spa afdeling kan bestilles tid til behandlinger, som betales med kreditkort ombord. Overalt på skibet findes hyggelige områder med bløde stole, små borde med hurtig og venlig servering.

Barcelona

Barcelona, hovedstad og kulturelt centrum i Catalonien, er også den havn hvor Columbus satte kursen for at finde søvejen til Indien, men endte i Amerika. Den smukke by er en spændende oplevelse, der er rig på historie, kultur og kunst.

Museo Picasso

Oplev Picassos vigtige tidlige værker i dette museums fascinerende udstilling. Andre must-see er Museum of Modern Art og det statelige Museu d’Art de Catalunya, som rummer værker af El Greco, Dali og andre mestre, som alle kaldte Barcelona hjemme.

La Sagrada Familia

La Sagrada Familia katedralen er bygget af den modernistiske arkitekt Antoni Gaudi, og er et helt unikt mesterværk med sine farvestrålende spir, usædvanlige kurver og skulpturelle figurer. Arkitektens La Pedrera (Stenbruddet) er måske den mest unikke blok af lejligheder og kontorer i verden, bygget med en organisk udseende, bølget stenfacade. 

Las Ramblas

Husk endelig at gå en tur på den brede promenade Las Ramblas, byens livlige kvarter med butikker, restauranter og klubber, hvor det at kigge på mennesker er det mest almindelige tidsfordriv. Prøv det fantastiske catalanske køkken på en af de chikke cafeer på Placa Reial, med retter som f.eks. Habras a la Catalina med vin, som regionen er berømt for.

Rom

Et renæssance fort bevogter havnen i Civitavecchia, ankomsthavnen til Rom – en af verdens fantastiske byer. Fra grundlæggelsen i 753 f.Kr. til det romerske riges fald, har Rom været omdrejningspunktet for mange af verdens største kunstnere, arkitekter, herskere og filosoffer.

Colosseum

Dette imponerende monument står som en påmindelse om det mægtige romerske imperium. Med plads til 50.000, blev arenaen oversvømmet med vand for at afholde arrangerede søslag, og derefter tørret og belagt med sand og dermed klar til kæmpende gladiatorer i løbet af få timer.

Peterskirken

Beliggende i Vatikanstaten, verdens mindste stat, er Peterskirken verdens største kirke, og et flot vidnesbyrd fra renæssancen. Lad dig begejstre af det Sixtinske Kapel og Michelangelos berømte malerier: ”Skabelsen” og “Dommedag.”

Pantheon

Denne fantastiske cylindriske bygning, bygget i det første århundrede, har 16 enorme søjler, der understøtter søljehallen og en kæmpestor kuppel. Italienske konger er begravet her sammen med b.la. maleren Raphael. Det er et af de mest velbevarede monumenter fra oldtiden

Bestil

Send rejseforespørgsel

Krydstogt på Middelhavet fra Barcelona til Rom
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden