INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Krydstogt fra San Francisco til Hawaii

Den perfekte måde at opleve Hawaii-øerne på.

Strobel tilbyder 16 dages krydstogt fra San Francisco til de smukke Hawaii-øer
med Grand Princess

In stock
Travel Code
STR-090
Det kan du glæde dig til

Skibet sejler som regel om natten og ligger så typisk i havn én eller to dage. Det giver rig lejlighed til at tage på opdagelse øen rundt på de forskellige øer. Læs meget mere om ruten og de forskellige øer længere nede på denne side – og lad dig inspirere af billederne fra galleriet. Opfyldt af de mange indtryk, kan man i ro og mag nyde en dejlig middag i én af skibets restauranter efterfulgt af underholdning eller afslapning på dækket, mens man nyder en drink og solnedgangen.

På skibet er der mulighed for at deltage i mange forskellige aktiviteter, men der er også god lejlighed til bare at ligge på dækket og kigge ud over havet eller nyde en god bog. Krydstogtet inkluderer: alle måltider, mange faciliteter (fitnesscenter, swimmingpool m.m.) og diverse underholdning på skibet (musicalopsætning, natcabaret, auktioner m.m.). På dette skib er der mulighed for anytime dining, hvilket betyder at man frit kan vælge hvor, hvornår og med hvem man ønsker at spise samt hvad man ønsker fra menuen.

Hawaii

Under sejladsen mellem øerne vil du opleve nogle af de smukkeste scenerier, som Stillehavet kan byde på.

På Hawaii-øerne findes kilometervis af smukke palmestrande, forrevne klippekyster, bjerge og slugter, et væld af vandfald, regnskove med farverige blomster og fugle. Oplev de dramatiske vulkanlandskaber, hvor sjældne vækster og dyrearter har fundet deres hjemsted, og mød den imødekommende og venlige befolkning, der tager imod med smil og blomster kranse. Alt dette er med til at gøre Hawaii til et drømmerejsemål.

Hawaii-øerne ligger midt i Stillehavet og omfatter otte større øer, som er spidser af en lang vulkankæde omkranset af koralrev. Klimaet er dejligt året rundt med mange solskinstimer, mens vinterperioden fra november til april er et par grader lavere med en temperatur, som vi danskere vil nyde. Øens historie er ikke særlig lang, men det gør den ikke mindre dramatisk. Mange invasioner og indvandringer har bevirket, at der er en blandet kultur, hvor sagn og myter har en stor betydning. I dag giver det sig udtryk i dansen og sangen, som kan opleves mange steder på øerne.

Hawaii-øerne har gennem tiderne været besøgt af mange berømte personer, som har nydt det afslappede liv her.

Honolulu og Waikiki

Honolulu var tidligere et fiskeleje med stråtægte hytter. I dag er den travle hovedstad på øen Oahu centrum for handel og turisme. Waikiki beach er berømt for sine luksus hoteller og 3 kilometer lange sandstrand, hvor soldyrkere og surfere fra hele verden valfarter til. Bliver man mæt af det farverige strandliv byder øen på mange muligheder.

Kør øen rundt og oplev de smukke bjerge, ananasmarkerne og de øde kyststrækninger med det turkise hav og flotte solnedgange.

Maui

Maui har en fantastisk natur med mange smukke vandfald der snor sig gennem regnskoven. Kører man af en snoet bjergvej op til Haleakala Nationalpark vil man opleve et unikt vulkanlandskab med milevid udsigt over øen. Strandenes gyldne sand og turkise vand strækker sig langs det meste af sydkysten, og her er det muligt at slappe af og køle sig i havet efter en lang dag rundt på øen.

Her er gode muligheder for snorkling, dykning og dybhavsfiskeri

Kauai

En stor del af øen er ubeboet med uspoleret naturregnskov med tropiske planter og fugle, betagende strande og koralrev. På Na Pali-kysten ligger de tårnhøje foldebjerge som skulpturer beklædt med smaragdgrøn vegetation og isolerede strande. Stillehavets Grand Canyon skærer sig med sine dybe slugter ind i landskabet. Den utroligt smukke Waimea-slugt skifter ustandselig farve, og det er en betagende oplevelse at køre af den snoede vej og opleve den storslåede udsigt over området.

Lej en bil og begiv jer ud på eventyr

Big Island

Big Island er den største af Hawaii-øerne, og den er samtidig den mest kontrastfyldte med frodige plantager og golde vulkanområder. Her er smukke tropiske strande, regnskovsområder og vulkanske bjerge med sne på toppen. Desuden findes her et stort område med aktive vulkaner. Herfra er der en fantastisk udsigt over området.

På øen dyrkes den berømte Kona-kaffe, de lækre macadamia-nødder, sukkerrør og orkideer.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Krydstogt fra San Francisco til Hawaii
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden