VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Krydstogter

Rejs på luksuriøst krydstogt med Strobel

Et krydstogt er en spændende og afslappende måde at rejse på. Hos Strobel oplever vi, at interessen for krydstogtrejser er stigende. Mange rejser på krydstogt og kombinerer rejsen med ophold på en eller flere destinationer.

Der er mange fordele ved vælge rejseformen krydstogt. På en krydstogtrejse er du ombord på et flydende luksushotel, der sejler rundt mellem storbyer eller små charmerende øer, uden du behøver at pakke ud mere end en gang.

Mange kulturelle indtryk

Rejser ombord på et krydstogtskib giver dig alle de faciliteter, du kan ønske dig. Flere gange i løbet af rejsen anløber krydstogtskibet en ny by eller smuk ø. Et krydstogt giver mulighed for at samle indtryk fra mange forskellige destinationer over en forholdsvis kort periode sammenlignet med rejser, hvor du bor på hotel.

Guidede rundture og grupperejser

På et krydstogt har du mulighed for at tage af sted på grupperejse. Hvis du godt kan lide at rejse alene men gerne vil dele nogen af dine oplevelser med andre, er det oplagt at vælge en grupperejse. Grupperejser ombord på krydstogter giver mulighed for at vælge, hvilke indtryk du vil have sammen med dine rejsefæller, og hvilke du gerne vil opleve alene.

På flere rederier er der også mulighed for at komme med på guidede rundture. På disse krydstogter skal du blot melde dig på de forskellige guidede rundture. Du vælger selv, hvilke ture du vil deltage i.

God mad og underholdning ombord

Strobel tilbyder et bredt udvalg af rederier og skibe, som du kan vælge at rejse på krydstogt med. De forskellige krydstogtskibe byder på forskellige faciliteter, men du kan være sikker på, at der serveres lækker velsmagende mad ombord på alle skibe, og at der er international underholdning. Underholdningen kan være cabaret, biograf, danseorkestre, trylleri, stand up og meget mere. På alle krydstogter er der mulighed for at nyde solen fra soldækket, hvis vejret egner sig.

Mest populære krydstogtruter

Strobel tilbyder krydstogter over det meste af verden. De mest populære ruter i vinterhalvåret er i Caribien. På disse ruter besøger skibene flere af øerne blandt andre de tidligere danske øer St. Thomas og St. Croix. I sommermånederne er krydstogt på Middelhavet et spændende alternativ til en traditionel sommerferie.

Vi tilbyder også en lang række af spændende ruter fra Barcelona, Venedig og Rom, og ønsker du at opleve de Baltiske lande, St. Peterborg og Østersøen er det oplagt at tage et krydstogt fra vores egen hovedstad – København.

Strobel anbefaler, at kombinere dit krydstogt med et ophold på en eller flere destinationer. Flere af vores kunder vælger at forlænge ferien med ophold på et af vores femstjernede All Inclusive hoteller i Caribien eller et par dages storbyferie i Miami eller New York.

Et krydstogt er den perfekte ferieform for både par, familier med børn og for større familier, der gerne vil fejre en særlig begivenhed som for eksempel et bryllup eller en rund fødselsdag.

De fleste krydstogter varer mellem en og to uger, men vi tilbyder også spændende og eksotiske krydstogter af længere varighed – helt op til 100 dage

 

Se vores udvalg herunder
View as Grid List

Items 1-10 of 16

Side
per side
Krydstogt: Dubai - Muscat - Aqaba - Athen - Catania - Napoli - Savona mm.

Hop ombord på det luksuriøse krydstogtskib Costa Diadema, der tager dig helt fra Dubais røde ørkensand og imponerende skyskrabere til Italiens farverige kystbyer og verdensberømte køkken. 

 • 1 afrejse
 • 25 nætter
 • Fly fra CPH eller Aalborg
Fra 12.498,- DKK
Krydstogt: Savona - Civitavecchia - Palermo - Athen - Haifa - Muscat - Abu Dhabi - Dubai - mm.

Skibet har blandt andet et stort wellness-område, swimmingpools og boblebad, teater, biograf, et stort shopping-område og et væld af lækre restauranter og barer.

 • Ingen dato sat
 • 21 nætter
 • Fly fra CPH eller Billund
Pris på forespørg
På dette krydstogt skal vi opleve nogle af Middelhavets spændende og historiske byer.

Strobel tilbyder 7 nætters krydstogt på Middelhavet fra Barcelona til Rom med Princess Majestic.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
Pris på forespørg
Oplev kilometervis af smukke palmestrande

Strobel tilbyder 16 dages krydstogt fra Los Angeles til de smukke Hawaii-øer med Princess Cruises.

 • Ingen dato sat
 • 15 nætter
Pris på forespørg
Den perfekte måde at opleve Hawaii-øerne på.

Strobel tilbyder 16 dages krydstogt fra San Francisco til de smukke Hawaii-øer
med Grand Princess

 • Ingen dato sat
 • 15 nætter
Pris på forespørg
Strobel Travel tilbyder 17 dages spændende krydstogt i Sydamerika med Princess Cruises.

Oplev den enestående natur på dette spændende krydstogt fra Los Angeles til Sydamerika – ruten kan også starte i Santiago (Valparaiso)

 • Ingen dato sat
 • 16 nætter
Pris på forespørg
Drømmekrydstogt for dem der holder af eventyr

16 dages spændende krydstogt på Panamakanalen med Princess Cruises

 • Ingen dato sat
 • 15 nætter
Pris på forespørg
Strobel tilbyder 8 dages krydstogt rundt til Hawaiis smukke øer med Pride of America, NCL

Skibet sejler som regel om natten og ligger I havn enten en eller to dage, så der er rig lejlighed til at tage på opdagelse på disse spændende øer.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
Pris på forespørg
Oplev nogle af de mest spændende byer i Norge, Danmark og Tyskland på dette 8 dages krydstogteventyr

Smukke byer, spændende oplevelser og frisk havluft – du kommer på en uforglemmelig rejse, hvor krydstogtskibet Costa Favolosa bringer dig trygt fra havn til havn, mens du helt afslappet kan nyde de spændende faciliteter og underholdning undervejs.

 • Ingen dato sat
 • 0 nætter
Pris på forespørg
Tag på eventyr med Tallink Silja Line

Tag med på et magisk minikrydstogt med Tallink Silja Line og oplev Sveriges kulturelle metropol Stockholm og den moderne middelalderby Tallinn i Estland.

 • 17 afrejser
 • 2 nætter
 • Fly fra København
Fra 1.398,- DKK