VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Krydstogter

Rejs på luksuriøst krydstogt med Strobel

Et krydstogt er en spændende og afslappende måde at rejse på. Hos Strobel oplever vi, at interessen for krydstogtrejser er stigende. Mange rejser på krydstogt og kombinerer rejsen med ophold på en eller flere destinationer.

Der er mange fordele ved vælge rejseformen krydstogt. På en krydstogtrejse er du ombord på et flydende luksushotel, der sejler rundt mellem storbyer eller små charmerende øer, uden du behøver at pakke ud mere end en gang.

Mange kulturelle indtryk

Rejser ombord på et krydstogtskib giver dig alle de faciliteter, du kan ønske dig. Flere gange i løbet af rejsen anløber krydstogtskibet en ny by eller smuk ø. Et krydstogt giver mulighed for at samle indtryk fra mange forskellige destinationer over en forholdsvis kort periode sammenlignet med rejser, hvor du bor på hotel.

Guidede rundture og grupperejser

På et krydstogt har du mulighed for at tage af sted på grupperejse. Hvis du godt kan lide at rejse alene men gerne vil dele nogen af dine oplevelser med andre, er det oplagt at vælge en grupperejse. Grupperejser ombord på krydstogter giver mulighed for at vælge, hvilke indtryk du vil have sammen med dine rejsefæller, og hvilke du gerne vil opleve alene.

På flere rederier er der også mulighed for at komme med på guidede rundture. På disse krydstogter skal du blot melde dig på de forskellige guidede rundture. Du vælger selv, hvilke ture du vil deltage i.

God mad og underholdning ombord

Strobel tilbyder et bredt udvalg af rederier og skibe, som du kan vælge at rejse på krydstogt med. De forskellige krydstogtskibe byder på forskellige faciliteter, men du kan være sikker på, at der serveres lækker velsmagende mad ombord på alle skibe, og at der er international underholdning. Underholdningen kan være cabaret, biograf, danseorkestre, trylleri, stand up og meget mere. På alle krydstogter er der mulighed for at nyde solen fra soldækket, hvis vejret egner sig.

Mest populære krydstogtruter

Strobel tilbyder krydstogter over det meste af verden. De mest populære ruter i vinterhalvåret er i Caribien. På disse ruter besøger skibene flere af øerne blandt andre de tidligere danske øer St. Thomas og St. Croix. I sommermånederne er krydstogt på Middelhavet et spændende alternativ til en traditionel sommerferie.

Vi tilbyder også en lang række af spændende ruter fra Barcelona, Venedig og Rom, og ønsker du at opleve de Baltiske lande, St. Peterborg og Østersøen er det oplagt at tage et krydstogt fra vores egen hovedstad – København.

Strobel anbefaler, at kombinere dit krydstogt med et ophold på en eller flere destinationer. Flere af vores kunder vælger at forlænge ferien med ophold på et af vores femstjernede All Inclusive hoteller i Caribien eller et par dages storbyferie i Miami eller New York.

Et krydstogt er den perfekte ferieform for både par, familier med børn og for større familier, der gerne vil fejre en særlig begivenhed som for eksempel et bryllup eller en rund fødselsdag.

De fleste krydstogter varer mellem en og to uger, men vi tilbyder også spændende og eksotiske krydstogter af længere varighed – helt op til 100 dage

 

Se vores udvalg herunder
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.