INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Maldivernes Atoller – Krydstogt + ophold på Kuredu Island Resort 4*

7 nætters krydstogt efterfulgt af 7 nætters ophold.

In stock
Travel Code
STR-064
Oplev alt det bedste Maldiverne har at byde på.

På denne fantastiske rejse får du 7 nætters krydstogt ombord på skibet Yasawa Princess kombineret med 7 nætters ophold på det dejlige Kuredu Island Resort 4*.

Krydstogtskibet er et mindre skib med 32 komfortable kahytter, som alle har eget bad og toilet. Skibet medtager sjældent mere end 30-40 gæster, og der er derfor en hyggelig og intim stemning ombord, hvor man hurtigt lærer sine medpassagerer at kende, hvis man er interesseret i det. Forplejningen ombord er all Inclusive og omfatter lækre måltider enten ombord eller på en strand under stjernerne. Skibet sejler rundt blandt udvalgte atoller, og undervejs stopper I ved forskellige øer, både beboede og ubeboede. Skibet er specielt udrustet til dykkere – med flere daglige dyk som en mulighed, eller du nyde de dejlige strande og suge oplevelserne til dig, når I gør holdt på de forskellige atoller.

Kuredu er kendt som en rigtig paradis ø, omgivet af en 3 km. lang hvid sandstrand med palmer og en smuk lagune med mange forskellige fiskearter.

Kuredu Island Resort er et rigtigt dejligt resort med 300 velindrettede værelser fordelt på Water Villas, Beach Villas og Garden Villas. Her er flere lækre à la carte restauranter at vælge mellem, en af Maldivernes største og bedste dykkercentre, samt en lang række aktivitetsmuligheder såsom tennis, volleyball, badminton, wind-surfing, kano, katamaran-sejlads, og flere andre vandsportsaktiviteter.

Pris

Prisen inkluderer følgende:

  • 7 nætters krydstogt med All Inclusive ombord Yasawa Princess
  • 7 nætter i Garden Bungalow med All Inclusive Plus på Kuredu Island Resort.
  • Fly tur/retur til Male
  • Indenrigsfly til/fra krydstogtskibet
  • Vandfly Male – Kuredu tur/retur

Ovenstående er inkluderet i nærværende tilbud. Der kan forekomme variationer i prisen. Afhængigt af sæson, transfer muligheder og fly til/fra Maldiverne. Kontakt os for et tilbud på dine ønsker.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Maldivernes Atoller – Krydstogt + ophold på Kuredu Island Resort 4*
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden