INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

St. Croix – Hotel Buccaneer 5*

Inkl. morgenmad

Et lækkert hotel beliggende i et stort parkanlæg direkte på stranden.

0,00 kr
In stock
Travel Code
STR-017
Hotel Buccaneer 5*

Et  lækkert 1. klasses familiedrevet hotel beliggende i et stort parkanlæg direkte på stranden ved Gallows Bay på St. Croix. – ca. 10 minutter fra Christianssted.

De 150 velindrettede og komfortable værelser er holdt i pastelfarver og har balkon eller terrasse og alle moderne faciliteter.

Hotellet tilbyder mange aktiviteter som eksempelvis en 18- og en 19-hullers golfbane designet af Bob Joyce, tennisbaner, 4 restauranter, flere barer, 2 poolområder og 3 dejlige strande.

Her er en stor smuk parklignende have, hvor de fleste af Caribiens planter og træer vokser.
Snorkeludstyr og kajakker kan lånes, og der er dagligt en KIDS Camp for børn i alderen 4 -12 år.

Nyd morgenmaden på den private terrasse, hvor små tropefugle smutter rundt i palmerne.

Hotellet er velegnet til både familier og par.

St. Croix
St. Croix er den største af de tidligere Dansk Vestindiske Øer. Øen blev opdaget af Christoffer Columbus i 1493 og navnet St. Croix betyder det hellige kors. Danskertiden på øen begyndte da øerne St. Thomas, St. John og St. Croix blev købt af Det Dansk Vestindiske Kompagni i 1733, og varede indtil øerne blev solgt til USA i 1917 for 25 millioner dollars. I dag er St. Croix mest kendt for den smukke og afvekslende natur og den frodige regnskov, som dækker store dele af øen. På St. Croix findes smukke hvide sandstrande, som er med til at trække solhungrende og eventyrlystne danskere til øen.
Mange vælger at rejse i vintermånederne fra november til april, hvor det er højsæson for rejser til St. Croix – og til Caribien i det hele taget. De 2 største byer på St. Croix er Christianssted og Frederikssted. I byerne findes mange kulturminder fra tiden med Dansk indflydelse. Mange steder på St. Croix findes ruiner af de gamle danske sukkermøller. Den mest berømte bygning er måske det klassiske Gule Fort Christiansværn, som ligger i hovedstaden Christianssted. De fleste danskere husker sikkert øerne fra Julekalenderen ”Nissernes Ø”, som blev optaget netop på St. Croix i 2003. Strobel tilbyder flere hoteller på den smukke ø.
Buccaneer

Buccaneer er uden sammenligning det bedste valg, når man ønsker en unik oplevelse af service og kvalitet af hotelfaciliteter.

Hotellet har en speciel charme og byder på mange aktivitets muligheder bl.a. egen golfbane, tennisanlæg samt gode muligheder for vandsport.

Vi anbefaler hotellet for dem der ønsker en eksklusiv ferieoplevelse.

Mange af vore kunder vælger at kombinere rejsen til St. Croix med besøg på de øvrige ”danske” øer St. Thomas og St. John.

Bestil

Send rejseforespørgsel

St. Croix – Hotel Buccaneer 5*
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden