INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Playa Mujeres – Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort 5*

Junior Suite Garden View – All Inclusive

Dreams Playa Mujeres er et helt nyt All Inclusive Resort, som tilbyder et højt niveau af luksus til både par og familier med børn.

In stock
Travel Code
STR-042
Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort 5*

Hotellet er beliggende på en privat strand ved Playa Mujeres – en af Cancuns smukke og berømte sandstrande kun 10 minutter nord for Cancun centrum.

Hotellet byder på et over 6000 m2 stort pool-område fordelt over tre niveauer plus et vandland, adgang til 18 hullers golfbane designet af Nick Price kun 5 minutter fra hotellet, samt fuld adgang for voksne til faciliteterne på nabohotellet Secrets Playa Mujeres – alt sammen  noget som er en del af All Inclusive konceptet, Unlimited-Luxury.

Hotellets indretning
Alle hotellets suiter er rummelige og med udsigt ud over havet, poolområdet eller haven, samt adgang til en privat møbleret terrasse. Alle suiter er desuden smukt møbleret og indrettet med alle former for faciliteter til at sikre et højt niveau af komfort.

Restauranter
Dreams Playa Mujeres byder på 7 à la carte restauranter, en buffet, en grill og en café. Udvalget af spisesteder er derfor stort og varieret med spændende restauranter, hvor du kan prøve både Mexicanske, Franske og Italienske specialiteter, samt meget mere. Hver restaurant har sin helt specielle identitet og byder sine gæster på en unik oplevelse – Reservation er ikke nødvendig. Og skulle man få lyst til at bestille room-service og bare slappe af på værelset, så er det også en mulighed. Alle restauranter, cafeer og barer er en del af All Inclusive konceptet Unlimited-Luxury.

Aktiviteter
Dreams Playa Mujeres byder på en bred vifte af underholdning og aktivitetstilbud, som blandt andet inkluderer:

  • Live musik og underholdning
  • Scene shows
  • Film på storskærm på stranden
  • Kayak, bueskytteri
  • Snorkling
  • Yoga, fitness og dansetimer
  • Tennis og golf på 18 hullers golfbane (mod delvis ekstra betaling)
  • Mulighed for dykning og fisketure (mod ekstra betaling)
Riviera Maya

Den 120 km lange kystlinje ”Riviera Maya”, som strækker sig fra Cancun i nord til Tulum i syd, har smukke hvide sandstrande og et turkis-blåt hav.Langs med kysten findes verdens næst længste koralrev, med multifarvede tropefisk og koraller. Kysten her, er derfor et af de mest eftertragtede steder, for snorkler og dykkere. Langs hele kysten findes en rig variation af flora og fauna samt spændende geologiske formationer.

Kører man ind i landet finder man nogle af Mexicos berømte Mayaruiner. Mest kendt er Maya-byen Chitzen Itza – 2.5 timers kørsel fra Cancun.

Et ophold her på kysten, giver gode muligheder for at kombinere en badeferie med utallige kulturelle og arkæologiske oplevelser.

Langs hele denne kyststrækning kan man finde mange spor af Maya kulturen. Den Glemte by ”Coba”, eller ruinbyen Tulum, som ligger ved den stejle kyst og skuer ud over havet. Her findes også nogle af kystens allersmukkeste strande.

Lej en bil og kør på opdagelse i dette smukke område.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Playa Mujeres – Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort 5*
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Læs mere om Yucatan. Mexico

Gå til toppen af siden