Krydstogt ved Panamakanalen

Det betegnes som den største oplevelse af dem alle – nemlig at sejle gennem Panamakanalen

For ca. 400 år siden var det et af menneskehedens største ønskedrømme at være i stand til at grave en kanal gennem kontinentet og dermed forbinde Atlanterhavet og Stillehavet – det kunne spare de søfarende og de opdagelsesrejsende for mange tusinde kilometer gennem farlige jungler. Og man kunne også undgå at skulle rundt om Cap Horn, hvor utallige søfolk er omkommet i sejlskibstiden, under forsøgene på at runde Hornet.

D. 15 august 1914 gik drømmen i opfyldelse, og forbindelsen mellem de to oceaner var en realitet, da det første skib sejlede gennem kanalen. Ombord på Princess Cruises’ skibe får du muligheden for med egne sanser at opleve dette fantastiske gennembrud, på et cruise som af mange betegnes som et must for alle krydstogtentusiaster samt for alle der holder af eventyret.

Sejlturen gennem Panamakanalen

Junglen omkring kanalen er en tropisk regnskov, med sjældne fugle, vilde aber og mange andre dyrearter. Er du på et krydstogt, hvor det er muligt at komme på udflugt på land ved Panamakanalen, kan du komme endnu tættere på dyrene og fuglene, samt de mennesker der bor i regnskoven. En tur i kano rundt i mangroven kan også være en mulighed.

Eller en tur med speed båd ud til en af de gyldne strande, som området er kendt for, inden vi sejler videre gennem kanalen og ud på det store Stillehav.

Når du booker både fly, krydstogt og eventuelle overnatninger i forbindelse med krydstogtet samlet hos StrobelTravel, får du de sædvanlige fordele og garantier, som følger med en pakkerejse.