Krydstogt til Hawaii og Fransk Polynesien

Oplev nogle af de smukkeste scenerier, som Stillehavet byder på

På Hawaii og Fransk Polynesien er der mulighed for at besøge en perlerække af spændende og eksotiske øer med kilometervis af smukke palmestrande, forrevne klippekyster, bjerge og slugter, et væld af vandfald, regnskove med farverige blomster og fugle samt dramatiske vulkanlandskaber, hvor sjældne vækster og dyrearter har fundet deres hjemsted.
Oplev den imødekommende og venlige befolkning, der tager imod med smil og blomsterkranse.
Alt dette er med til at gøre disse øer til et eftertragtet drømmerejsemål.

Oplev et spændende krydstogt med besøg på disse eksotiske øer i Stillehavet – og udnyt muligheden for at opleve flere øer på en og samme rejse. Nogle mulige nævneværdige destinationer er fx Hawaii, Tahiti, Bora Bora eller Chrismas Islands.

Her findes nogle af verdens smukkeste palmestrande og lavvandede laguner med krystalklart vand, hvor farvestrålende fisk, skildpadder og delfiner svømmer rundt.

Nogle af øerne har høje bjerge med vandfald og tropisk bevoksning.

Der udbydes både 14-dages krydstogter til Hawaii, som så starter i Los Angeles eller i San Francisco, og et  7-dages krydstogt på Hawaii som starter i Honolulu, hvor man går ombord på skibet.

Når du booker både fly, krydstogt og eventuelle overnatninger i forbindelse med krydstogtet samlet hos StrobelTravel, får du de sædvanlige fordele og garantier, som følger med en pakkerejse.

Aktiviteter om bord

Forestil dig, at du bliver forkælet på et luksusresort og vågner hver morgen på en ny destination. Det er præcis det, der venter dig på et krydstogt med Princess Cruises. De velindrettede skibe har alle de faciliteter, som du kender fra en ferie på land, og flere til. Her er et utal af restauranter og et omfattende underholdningsprogram.

Ombord på Princess Cruises’ skibe er hver dag et nyt eventyr. Kombinationen af luksus og fantastisk service skaber det perfekte feriested.

Uanset om du øver dine golfslag på vores putting green, prøver lykken i kasinoet eller vil svømme et par baner i poolen, så venter oplevelserne på dig overalt. Der er endda børneklub ombord med underholdning og aktiviteter for børn i alle aldre.

Gå på jagt efter gode køb i de toldfri butikker eller log på internettet via WiFi. Du kan naturligvis også slappe af i Lotus Spa eller være aktiv i fitnesscentret.

Om aftenen forkæler vi dig med lækre middage, et bredt udvalg af live musik, dans og farvestrålende sceneshows.

Udflugter i Land

Benyt lejligheden til at koble fra og opleve øernes rolige rytme. Udforsk vulkanen Kilauea, besøg Pearl Harbour, tag en snorkletur, spadser en tur gennem en botanisk tropehave på Hawaii, eller gå på opdagelse i den lokale kultur og mellem vaniljemarkerne på Tahiti. Dette er kun et lille udpluk af de udflugter, som Princess Cruises kan tilbyde.

Hawaii-øerne

Hawaii-øerne ligger midt i Stillehavet og omfatter otte større øer, som er spidser af en lang vulkankæde omkranset af koralrev.
Klimaet er dejligt året rundt, med mange solskinstimer, mens vinterperioden fra november til april, er et par grader lavere – men dog stadig en temperatur som vi danskere vil nyde.

Honolulu og Waikiki

Honolulu var tidligere et fiskeleje med stråtækte hytter.

I dag er den travle hovedstad på øen Oahu blevet centrum for handel og turisme.

Waikiki beach er berømt for sine luksus hoteller og 3 kilometer lange sandstrand, hvor soldyrkere og surfere fra hele verden valfarter til.

Bliver man mæt af det farverige strandliv, byder øen på mange muligheder.

Kør øen rundt og oplev de smukke bjerge, ananasmarkerne og de øde kyststrækninger med det turkise hav og flotte solnedgange.

Det er også muligt at besøge den berømte Pearl Harbour, som blev bombet af japanerne i december 1941.

Maui

Maui har en fantastisk natur med mange smukke vandfald der snor sig gennem regnskoven. På turen til den historiske by Hana vil man opleve et utal af vandfald og slugter bevokset med vilde orkideer.

Kører man af en snoet bjergvej op til Haleakala Nationalpark, vil man opleve et unikt vulkanlandskab med milevid udsigt over øen.

Her er gode muligheder for snorkling, dykning og dybhavsfiskeri, og hvert år kan man også opleve pukkelhvalernes besøg i farvandet omkring øerne.

Kauai

En stor del af øen er ubeboet med uspoleret naturregnskov med tropiske planter og fugle, betagende strande og koralrev.

På  Na Pali-kysten  ligger de tårnhøje foldebjerge, som skulpturer beklædt med smaragdgrøn vegetation og isolerede strande.

Stillehavets  Grand Canyon  skærer sig med sine dybe slugter ind i landskabet.

Den utroligt smukke Waimea-slugt skifter ustandselig  farve, og det er en betagende oplevelse at køre af den snoede vej og opleve den storslåede udsigt ud over området.

Lej en bil og begiv jer ud på eventyr

Fransk Polynesien

Bora Bora

Bora Bora er en vidunderlig smuk ø, hvor man på en tur i bjergene får fantastiske udsigter over Faanui Bay.

Her producerer man den sorte Polynesisk Perle, som er så eftertragtet.

Strandenes gyldne sand og turkise vand strækker sig langs det meste af sydkysten, hvor det er muligt at slappe af og køle sig i havet efter en lang dag rundt på øen.

Her findes også gode muligheder for snorkling, dykning og dybhavsfiskeri.

Moorea

Moorea er en eventyrlig ø omgivet af en blændende smuk lavandet lagune. Her kan man få en fantastisk oplevelse, hvis man er heldig og en større flok hvaler kommer forbi.

Spinner-delfiner findes i disse farvande – hele året rundt – og de er nemmest at observere inde i bugternes beskyttende vande.

I perioden september/oktober finder vi også pukkelhvalerne her, og her kan man være heldig og få en fantastisk oplevelse, hvis en større flok hvaler kommer forbi.

Tahiti

En grøn og bjergrig ø, som skal opleves i en firhjulstrækker.

Tag med på en tur, hvor guiden kører os ad en kystrute med udsigt ud over havet til den berømte Papenoo dal.

Der er stop på ”Tree Hill” for at nyde udsigten over Matavai-bugten, hvorfra øen første gang blev opdaget af en engelsk opdagelsesrejsende.

Efter en kort køretur langs kysten, drejer vi af og kører ind i landet langs med Papenoo floden og påbegynder turen op i den længste dalstrækning på øen.

Videre går turen ind mellem grønne regnskovsplanter og vegetation. De eroderede og tæt bevoksede bjergsider tårner sig op på begge sider af vores køretøj.

I vores firehjulstrækker kører vi gennem mudret terræn, over floder og gør ophold ved nogle af de mange vandfald.

Tag badetøjet med og prøv en svømmetur i en af de mange ferskvandspools, som vi kommer forbi på turen.