Krydstogt i Europa

Krydstogter i Middelhavet er meget populære blandt mange danskere, og det er ikke uden grund.

Ombord på et krydstogtskib i Middelhavet vil du opleve, hvilke unikke perler Middelhavet gemmer på.

På et krydstogt i Middelhavet er der oplevelser for en hver. Når skibet ligger for kaj, er det op til dig, hvordan du vil bruge din tid på land. Du kan vælge at tage på opdagelse på egen hånd eller tage på en guidet tur, hvor en lokal guide fortæller om landets historie og kultur eller tager dig med til spændende seværdigheder.

Underholdning, god mad og seværdigheder

Alle vores krydstogtskibe er luksuriøse. Ombord er der rig mulighed for at blive underholdt, når skibet sejler mellem destinationerne. I restauranterne ombord har du mulighed for at spise et udsøgt måltid mad, der er inspireret af det område, som skibet sejler i. Men der er selvfølgelig også mange andre traditionelle retter at vælge i mellem – valget er dit.

Det er sikkert, at uanset hvilket krydstogt du vælger, så er udbuddet ombord stort og oplevelserne på land berigende.

Inviter dine nærmeste med på ferie

Hvis du skal fejre en begivenhed, hvor I er en større gruppe, som skal rejse sammen, så er et krydstogt en alletiders måde at være sammen på. Ombord har I god tid til at nyde hinandens selskab og slappe af, mens I bliver forkælet af skibets personale, og når skibet ligger for kaj, kan I hver især opleve det, som interesserer jer.

Vi glæder os til at høre fra dig og håber, at vores krydstogttilbud i Middelhavet falder i din smag.

Hvor skal din rejse gå hen?

Når du planlægger at du skal på krydstogt i Middelhavet, er det vigtigt at du gør dig nogle overvejeler om, hvilken del af Middelhavet du vil opleve. På et krydstogt i den østlige del af Middelhavet er de typiske attraktioner de græske øer og Tyrkiet, mens et krydstogt i den vestlige del af Middelhavet i højere grad byder på besøg i storbyer som Barcelona, Tunis, Marseille, Genova med flere.

Sejlruterne i Middelhavet varierer afhængigt af krydstogtskib og rejselængde, og vi hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til hvilket krydstogt, der passer til dine ønsker. Nogle krydstogter er primært for voksne, mens andre er mere familievenlige.

Når du booker både fly, krydstogt og eventuelle overnatninger i forbindelse med krydstogtet samlet hos StrobelTravel, får du de sædvanlige fordele og garantier, som følger med en pakkerejse.