Krydstogt i Caribien

Hos Strobel har vi mange års erfaring med at sende vores kunder til Caribien på krydstogt. Et krydstogt i Caribien giver mulighed for at opleve mest muligt på ferien. Vi har et bredt udvalg af rejser til de smukke øer, hvad end du foretrækker et krydstogt eller en eksotisk strandferie. 

Når du booker både fly, krydstogt og eventuelle overnatninger i forbindelse med krydstogtet samlet hos Strobel, får du de sædvanlige fordele og garantier, som følger med en pakkerejse.

Vi giver grundig rådgivning

På et krydstogt i Caribien er mulighederne mange, og vi hjælper dig med at vælge et krydstogt, som opfylder dine drømme og forventninger. Der er forskel på faciliteterne ombord på krydstogtskibene og sejlruterne er mange. Derfor er det vigtigt for os, at vi forstår, hvilke ønsker du har til din krydstogtrejse, så vi kan finde netop det krydstogtskib og den rute, som opfylder dine drømme.

Vi ser muligheder

Hvis du ønsker at kombinere strandlivet med kulturelle oplevelser, så er De Dansk Vestindiske Øer en god mulighed, da de gemmer på gamle historiske bygninger og steder. Den Mexicanske Riviera byder på nogle af Maya Indianernes fantastiske bygningsværker og på Den Dominikanske Republik, med hovedstaden Santa Domingo, har Christoffer Columbus sat sine tydelige spor.

Hos Strobel Travel er vi altid til din rådighed, hvis du søger råd om og vejledning til dit næste krydstogt til Caribien

Ferieparadiset

Caribien er vores hjertebarn. Gennem mange år har de smukke Caribiske Øer været vores speciale og store passion. Hver ø i perlerækken har sit særpræg og historie, og der gemmer sig mange unikke naturoplevelser på øerne. Når vi får tilbagemeldinger fra vores kunder, som har været på krydstogt i Caribien, er de altid positive. Derfor bliver vi ved med at udvide vores udvalg af krydstogttilbud til dette ferieparadis.

Når du besøger Caribien, får du opfyldt dine drømme om frodig regnskov med tropiske planter, kridhvide sandstrande, turkisblåt hav med farvestrålende fisk og hyggelige lokale småbyer, der summer af liv og dufter af krydret kreolermad. Et sandt paradis for livsnyderen.

Et krydstogt er en spændende og afslappet måde at rejse på og kombinationsmulighederne er mange. På en krydstogtrejse anløbes der hver morgen en ny ø fuld af muligheder og nye indtryk. Tag på opdagelse til øens seværdigheder, snup en vandretur eller tag på shopping i en af de maleriske småbyer. Med solnedgangen sejler dit luksushotel mod nye eventyr, mens du får et sidste kig på øen fra dækket eller nyder en drink i baren.