Krydstogter i Asien

Forestil dig, at du bliver forkælet på et luksusresort og vågner hver morgen på en ny destination. Det er præcis det, der venter dig på et krydstogt med Princess Cruises. Ombord på skibene finder du alle de faciliteter, som du kender fra en ferie på land, og flere til. Her er et utal af restauranter og et omfattende underholdningsprogram.

Om Asien

Fra Kina i øst til Rusland i vest, fra Tyrkiet til Indien. Et kontinent, som dårligt kunne huse en større mangfoldighed. Navnet Asien kommer fra assyrisk og betyder solopgang. Det er Jordens største kontinent og dækker et areal på mere end 44 mio. km2. Dermed udgør Asien en tredjedel af Jordens samlede landmasse.

Aktiviteter om bord

Ombord på Princess Cruises’ skibe er hver dag et nyt eventyr. Kombinationen af luksus og fantastisk service skaber det perfekte feriested. Uanset om du øver dine golfslag på vores putting green, prøver lykken i kasinoet eller vil svømme et par baner i poolen, så venter oplevelserne på dig overalt.

Der er endda børneklub ombord med underholdning og aktiviteter for børn i alle aldre.

Gå på jagt efter gode køb i de toldfri butikker eller log på internettet via WiFi. Du kan naturligvis også slappe af i Lotus Spa eller være aktiv i fitnesscentret.

Om aftenen bliver du forkælet med lækre middage, et bredt udvalg af live musik, dans og farvestrålende sceneshows.

Udflugter i Land

Med sin uovertrufne skønhed og sin rigdom på kultur og historie giver Asien dig helt enestående oplevelser. På Princess Cruises’ udflugter kan du fx lære Ho Chi Minh City at kende, du kan besøge Den Kinesiske Mur, tage på en byrundtur gennem Singapores gader eller slentre gennem Hong Kong.

 

Når du booker både fly, krydstogt og eventuelle overnatninger i forbindelse med krydstogtet samlet hos Strobel, får du de sædvanlige fordele og garantier, som følger med en pakkerejse.