INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Riviera Maya – Secrets Silversands Riviera Cancun 5* All Inclusive

Jr. Suite Pool view – Jr. Suite

Secrets Silversands Riviera Cancun er et lækkert og exclusivt Resort for voksne.

In stock
Travel Code
STR-043
Secrets Silversands Riviera Cancun 5*

Det er beliggende ved den smukke Riviera Maya kyst syd for Cancun.
Her er det smukke hav og den hvide sandstrand noget helt unikt.

Hotellets imødekommende personale sikrer dig en uforglemmelig ferie, som du ikke vil fortryde. Nyd både stranden, poolen og hotellets fantastiske faciliteter, som alt sammen er indrettet til det voksne klientel.

Hotellets indretning
På dette exclusive Resort er der kælet for alle detaljer.
De rummelige suiter  har et tidløst og elegant design med privat balkon eller terasse – flere med direkte adgang til en af de 8 Pools.

Restauranter
De otte gourmet-restauranter byder på nye lækre  madoplevelser hver dag, både fra det mexicanske og internationale køkken. Læn dig tilbage og nyd maden,  vinen og drinks efter behag.

Aktiviteter
Her er bl.a. et stort poolområde, jacuzzi, spa, massage, sauna, tennis og golf i næheden.
Det indbydende hav med verdens næstlængste koralrev frister til mange former for vandsport.
Hvis du opholder dig på hotellet i perioden juli til december, kan du være heldig at opleve de små havskildpaddeunger blive udklækket og kæmpe sig vej over hotellets strand ned til vandet.

Udflugter
På hotellet er det mulgt at bestille forskellige ture og udflugter, hvis man får lyst til at opleve mere af det spændende område. I dette område er der flere Mayaruiner, mangrover, laguner, floder, og eksotisk flora og fauna.
Det er også muligt at leje en bil og køre på opdagelse til de berømte Maya-ruiner eller en en af områdets naturparker.
Resortet er velegnet for både par, bryllupsrejser og vennegrupper.
Riviera Maya er betegnelsen for den mexicanske østkyst og specielt området syd for Cancun. På Riviera Maya findes en perlerække af små hyggelige byer og perfekte strande, og kysten betegnes ofte som Mexicansk Caribien. Her på Riviera Maya kan du kombinere kulturelle oplevelser, som f.eks. de smukke Maya-ruiner, med en afslappende ferie på den smukke kyststrækning.

Riviera Maya
Den 120 km lange kystlinje ”Riviera Maya”, som strækker sig fra Cancun i nord til Tulum i syd, har smukke hvide sandstrande og et turkisblåt hav.

Langs med kysten findes verdens næstlængste koralrev med multifarvede tropefisk og koraller.
Kysten her er derfor et af de mest eftertragtede steder for snorklere og dykkere. Langs hele kysten findes en rig variation af flora og fauna samt spændende geologiske formationer. Kører man ind i landet, finder man nogle af Mexicos berømte Maya– ruiner. Mest kendt er Maya-byen Chitzen Itza – 2.5 timers kørsel fra Cancun.

Et ophold her på kysten giver gode muligheder for at kombinere en badeferie med utallige kulturelle og arkæologiske oplevelser.
Langs hele denne kyststrækning kan man finde mange spor af Maya-kulturen.
Oplev fx Den Glemte By ”Coba” eller ruinbyen Tulum, som ligger ved den stejle kyst og skuer ud over havet.
Her findes også nogle af kystens allersmukkeste strande. Lej en bil og kør på opdagelse i dette smukke område.

Dykning ved Riviera Maya

Dykningen i Caribien er i verdensklasse, og få steder byder på så specielle muligheder som Yucatan-halvøen.

Her har du mulighed for at opleve fantastisk dykning i havet ved verdens andetstørste rev (det største er Great Barrier Reef, Australien), som strækker sig langs hele østkysten af Yucatan halvøen og helt ned til Honduras og Belize.

Her finder du noget af det mest fantastiske undervandsliv Caribien kan tilbyde, såsom skildpadder, flere arter af rokker og havpattedyr som den Vestindiske manatee.  Yucatan er også centrum for en af verdens bedst udbyggede dykkerindustrier, så der er muligheder for alle niveauer.

Helt specielt for Yucatan er mulighederne for hule-dykning. Med over 2000 af de såkaldte cenotes, beliggende på fastlandet, er der nærmest ubegrænset mulighed for at prøve denne specielle form for dykning. De huler som vores samarbejdspartnere arrangerer ture til, er veludforskede og afmærkede, så sikkerheden er i top. Der er derfor mulighed for, at man trykt kan opleve, eller genopleve, denne slags dykning.

Det er en meget speciel oplevelse at køre 30 min gennem tæt jungle, for derefter at få 2 timers dykning med længere sigt end der er ovenfor vandet.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Riviera Maya – Secrets Silversands Riviera Cancun 5* All Inclusive
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Læs mere om Yucatan. Mexico

Gå til toppen af siden