INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Den Dominikanske Republik – Secrets Royal Beach 5* All Inclusive

Jr. Suite Tropical

Lækkert All Inclusive Resort for voksne beliggende på den solbeskinnede kyst ved Punta Cana.

0,00 kr
In stock
Travel Code
STR-024
Secrets Royal Beach 5*

Kyststrækningen er kendt for sine hvide sandstrande med svajende palmer og turkisblåt hav så langt øjet rækker. Stranden her betegnes som en af øens smukkeste.

Nyd dette dejlige resort, hvor der er lagt vægt på kvalitet og oplevelser. Hotellet er velegnet for par, og er det perfekte sted til en bryllupsrejse.

Alle suiter er smagfuldt indrettet med lyst og lækkert design. De har desuden terrasse eller balkon med udsigt til havet eller haven. 2 store poolområder med solsenge og parasoller.

Her er flere restauranter at vælge imellem med udsøgte menuer lavet med de bedste råvarer fra øen. Nyd en dejlig middag, hvor man frit kan vælge fra kortet med vin eller øl. Desuden er der flere cafeer og barer med et stort udbud af drinks. Dagen igennem kan man bestille kaffe, the og sodavand efter ønske.

Aktiviteter

  • Spa med tilbud om massage og forskellige behandlinger og fitnesscenter
  • Underholdning og mange aktivitetstilbud
  • Kajak, windsurfing, tennis og udlån af cykler
  • Mulighed for dykning og dybhavsfiskeri
  • Championship golf med 18 og 25 huls bane – ca.15 min. fra hotellet

På hotellet er det muligt at bestille forskellige ture og udflugter, hvis man får lyst til at opleve mere af den spændende ø.

Den Dominikanske Republik

Den 1000 km. lange kystlinje med palmeklædte sandstrande og smukt turkisblåt hav er et eftertragtet feriemål. Her ligger de fleste hoteller side om side med tilbud om all inclusive og mange forskellige aktiviteter. På kyststrækningen findes også fredelige naturområder, hvor turismen er mere moderat. I området ved Punta Cana på østkysten og på sydkysten ved La Romana har Strobel valgt nogle hoteller ud, hvor vi kan tilbyde ferieoplevelser i dejlige omgivelser til rimelige priser.

Punta Cana

Punta Cana ligger på østkysten af den Dominikanske Republik og er et fantastisk ferieparadis. Her har vi fornøjelsen af, at kunne tilbyde dette fantastiske Secrets Resort, der kan danne ramme om en romantiske ferie. Her får du luksus og elegance i smukke tropiske omgivelser.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Den Dominikanske Republik – Secrets Royal Beach 5* All Inclusive
Jeg accepterer Strobels Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Strobel må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Vi tager forbehold for ændringer. Kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

Gå til toppen af siden