Ti gode grunde til at besøge den Dominikanske Republik

Opdag et af de mest fantastiske lande i Caribien.

Drømmer du om krystalblåt vand, hvide sandstrande omkranset af palmer og helt uforglemmelig luksus? – Så kom og oplev Den Dominikanske Republik – og til en helt fantastik pris!
Hos Strobel Travel elsker vi den Dominikanske Republik. Her finder man alt, hvad man kan ønske sig – til en særdeles rimelig pris. Intet andet sted i verden får man det niveau af luksus og oplevelser til den pris. Den Dominikanske Republik lever til fulde op til sit eget slogan: ”The Dominican Republic has it all !”

10 gode grunde til at besøge den Dominikanske Republik.

  1. Besøg Santo Domingo, som er en af de ældste hovedstæder i Caribien. Oplev familien Columbus hus og den ældste katedral på de amerikanske kontinenter
  2. Kast dig ud i et væld af verdensklasse golfbaner designet af nogle af verdens bedste golf-eksperter. Til golfentusiasten anbefaler vi Now Larimar, som ligger omgivet af golfbaner.
  3. Oplev et Caribien, der har dannet ramme om mytiske piratskikkelser som Henry Morgan, Blackbeard og ”Calico Jack” Rackham.
  4. Nyd livet på All Inclusive 5 stjernede hoteller til priser, der ligger langt under et tilsvarende tilbud i eksempelvis Thailand.
  5. Nyd kilometervis af fantastiske hvide sandstrande.
  6. Dyk omkring Catalina og Saona Islands og prøv et af de bedste vægdyk i verden ”the Wall”. Vores gode samarbejdspartner Seapro Divers har afdelinger på Sunscape Bavaro Beach, Now Larimar og Secrets Royal Beach
  7. Nyd de unikke muligheder i området for wind- og kitesurfing. Den Dominikanske Republik er berømt for sine forhold for netop disse sportsgrene.
  8. Besøg nogle af rom-destillerierne på øen. Den Dominikanske Republik producerer noget af verdens bedste rom.
  9. Forkæl dig selv og din partner på et adults only hotel med et unikt niveau af service og luksus.
  10. Oplev pukkelhvalernes migration. I perioden februar til april kommer de store dyr tæt ind på kysten. Her er mulighed for at komme helt tæt på og opleve dem.