St. John – Caneel Bay 5*

Dobbeltværelse uden pension

Bo på dette rigtig dejlige resort og oplev et af Caribiens smukkeste naturparker.
Caneel Bay er et deluxe resort beliggende i et stort og frodigt haveanlæg på Caneel Bays frodige grund ved den berømte Cruz Bay i St. Johns Nationalpark. Det er en oplevelse værd at gå på opdagelse i det store haveanlæg, hvor eksotiske blomster og træer pryder øjet. Resortet er omkranset af syv meget smukke strande, som indbyder til en svømmetur i det koralblå vand.
Resortets 166 charmerende værelser er smagfuldt indrettet med naturlige materialer; caribiske sten, håndlavede møbler, bestilte kunstværker og vævet stof, hvilket skaber rammerne for en afslappet atmosfære. Alle værelser har enten balkon eller terrasse.
Til hotellet hører fem forskellige barer og restauranter af høj kvalitet.
Alle slags vandsport, vandreture, ø-rundture, indkøbsture, golf og dybhavsfiskeri arrangeres.
Der er 45 minutters tranfer med hotellets båd fra Charlotte Amalie på St. Thomas.
Hotellet er velegnet til både par og familier

Fly og priser

Priser er angivet som pakkepris for 7 overnatninger på hotellet inkl. flyrejse. Prisen er pr. person baseret på de billigste returbilletter på økonomiklasse samt hotelophold i det angivne antal nætter. Hotelophold er baseret på 2 personer som deler dobbeltværelser.
Strobel tager forbehold for prisudsving og ændringer alt efter sæson og ændringer i prisstruktur samt prisudsving som følge af udsving i valutakurser.
Bemærk, at der kan være betydelige udsving i priserne alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Alle kendte lufthavnsskatter og afgifter er inkluderet i priserne.
Kontakt Strobel for rejsetilbud samt forespørgsel på singleværelse, børnepriser, familie/gruppepriser.
Se i øvrigt generelle rejsebetingelser for Strobel.