St. Croix – Hotel Caravelle 3*

Standard dobbeltværelse u. pension.

Hotel Caravelle ligger meget centralt på havnefronten i Christianssted.

Ønsker man at bo i hovedstaden Christianssted anbefaler vi Hotel Caravelle, der ligger meget centralt i den smukke og levende by.
På Caravelle vil man altid føle sig velkommen og hotellet er kendt for det gode værtskab. Vores gæster modtages med åbne arme, og personalet vil gøre alt for at jeres ferie bliver en oplevelse.
De 43 værelser er malet i pastelfarver og alle værelser har TV, telefon, køleskab, aircondition og fransk altan.
En lille swimmingpool og liggestole hører til hotellet, samt restaurant, bar og café med udsigt over havnen.

Flere af øens butikker og restauranter ligger i umiddelbar nærhed af hotellet. Fra Caravelle er der bare 5 minutters færgetransport til den lille ø Protestant Cay, hvor der findes en dejlig badestrand og gode muligheder for at snorkle og dykke blandt koraller og farvestrålende fisk.

Der er 5 min. til nærmeste golfbane.

Fly og priser

Priser er angivet som pakkepris for 7 overnatninger på hotellet inkl. flyrejse. Prisen er pr. person baseret på de billigste returbilletter på økonomiklasse samt hotelophold i det angivne antal nætter. Hotelopholdet er baseret på 2 personer, som deler dobbeltværelse.
Strobel tager forbehold for prisudsving og ændringer alt efter sæson og ændringer i prisstruktur samt prisudsving som følge af udsving i valutakurser.
Bemærk at der kan være betydelige udsving i priserne alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Alle kendte lufthavnsskatter og afgifter er inkluderet i priserne.
Kontakt Strobel for rejsetilbud samt forespørgsel på singleværelse, børnepriser, familie/gruppepriser.
Se i øvrigt generelle rejsebetingelser for Strobel.