St. Croix – Hotel Buccaneer 5*

Inkl. morgenmad.

Et lækkert hotel beliggende i et stort parkanlæg direkte på stranden.

Et  lækkert 1. klasses familiedrevet hotel beliggende i et stort parkanlæg direkte på stranden ved Gallows Bay på St. Croix. – ca. 10 minutter fra Christianssted.

De 150 velindrettede og komfortable værelser er holdt i pastelfarver og har balkon eller terrasse og alle moderne faciliteter.

Hotellet tilbyder mange aktiviteter som eksempelvis en 18- og en 19-hullers golfbane designet af Bob Joyce, tennisbaner, 4 restauranter, flere barer, 2 poolområder og 3 dejlige strande.

Her er en stor smuk parklignende have, hvor de fleste af Caribiens planter og træer vokser.
Snorkeludstyr og kajakker kan lånes, og der er dagligt en KIDS Camp for børn i alderen 4 -12 år.

Nyd morgenmaden på den private terrasse, hvor små tropefugle smutter rundt i palmerne.

Hotellet er velegnet til både familier og par.

Fly og priser

Priser er angivet som pakkepris for 7 overnatninger på hotellet inkl. flyrejse. Prisen er pr. person baseret på de billigste returbilletter på økonomiklasse samt hotelophold i det angivne antal nætter. Hotelopholdet er baseret på 2 personer, som deler dobbeltværelse.
Strobel tager forbehold for prisudsving og ændringer alt efter sæson og ændringer i prisstruktur samt prisudsving som følge af udsving i valutakurser.
Bemærk at der kan være betydelige udsving i priserne alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Alle kendte lufthavnsskatter og afgifter er inkluderet i priserne.
Kontakt Strobel for rejsetilbud samt forespørgsel på singleværelse, børnepriser, familie/gruppepriser.
Se i øvrigt generelle rejsebetingelser for Strobel.