Sog – Island

Laksefiskeri

Sog er kendt som den største klarvandede lakseelv på Island

Island, River Sog

Elven ligger i den sydvestlige del af Island ca. 50 km fra Reykjavik og har sit udspring i den store sø Thingvallavatn og er et tilløb til den store smeltevandselv Hvità.

Elven er indelt i 3 forskellige beats som hedder Alvidra, Asgardur og Bildsfell. I 2010 belv der fanget flere end 1300 laks på de 3 beats, dertil kommer et pænt antal fjeldørred mellem 1 – 3 kilo der blandt andet kan fanges på tørflue. Det er tillad at benytte både flue, blink og orm.

Indlogering

Indlogeringen ligger tæt ved elven, den ene hytte med udsigt ud over elven, de har alle plads til 6 personer i 3 værelser. Alle hytterne har stort køkken, opholdsstue og dobbeltværelser.

Der er ikke meget kørsel ved elven, og mange af fiskepladserne ligger i gå afstand fra hytterne

Grupperejse

Vi tilbyder normalt en grupperejsen til denne elv i juli/august måned

Der er plads til maksimalt 6 – 8 deltagere + turleder

Guider og turleder

Dansk turleder og to af Islands dygtigste guider er til rådighed under hele turen, med råd omkring fiskeriet, og vejledning angående valg af fluer og sammensætning af udstyr.

Individuel rejse

Vi tilbyder ligeledes elven Sog som individuel rejse. Kontakt Strobel Travel for ledige stænger og priser.

Desinficering

Husk at alt grej der medbringes til Island skal være desinficeret, og at rejsende der medbringer fiskegrej, waders etc. skal kunne fremvise et veterinærcertifikat på at desinfektionen er foretaget.

AFREJSE DATO:  Sæsonen går fra den 20.06 til den 20.09 – Turen varer 3 – 6 dage Hytter m. Selvhushold