Santo Domingo – Hotel Nicolas De Ovanda 5*

Standard dbl. værelse.

Dejligt atmosfærefyldt hotel i bygninger fra 1500 tallet, centralt beliggende i den gamle bydel og i gå-afstand til det hele. 

Alle hotellets værelser er forskellige og smagfuldt møbleret. På den store tagterrasse er der et hyggeligt  haveanlæg med tropiske planter, gourmet restaurant og poolområde.
Hotellet har mange smukke detaljer med frodige gårdhaver med rislende fontainer og buegange med svalende skygge.

Et ophold på dette dejlige hotel er et godt udgangspunkt, hvis man ønsker at kombinere den historiske bydel i Santa Domingo i forbindelse med et ophold ved kysten på et af vores lækre hoteller. Kontakt os for en pris på sådan en kombination.

Fly og priser

Priser er angivet som pakkepris for 7 overnatninger på hotellet inkl. flyrejse. Prisen er pr. person baseret på de billigste returbilletter på økonomiklasse samt hotelophold i det angivne antal nætter. Hotelopholdet er baseret på 2 personer, som deler dobbeltværelse

Strobel tager forbehold for prisudsving og ændringer alt efter sæson og ændringer i prisstruktur samt prisudsving som følge af udsving i valutakurser.
Bemærk at der kan være betydelige udsving i priserne alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Alle kendte lufthavnsskatter og afgifter er inkluderet i priserne.

Kontakt Strobel for rejsetilbud samt forespørgsel på singleværelse, børnepriser, familie/gruppepriser.

Se i øvrigt generelle rejsebetingelser for Strobel.