Santa Giulia Palace 4* – ferielejligheder på Korsika

Rejsen er INKLUSIV ophold i lejlighed m. sengelinned, håndklæder og slutrengøring, billeje og direkte fly fra Kastrup m. mulighed for forbindelse fra Billund.

 

Rejs til smukke Korsika til sommer, og oplev charmerende små landsbyer, lækker mad og en dejlig afslappet stemning.

Korsika, også kendt som Skønhedens ø, er en rigtig dejlig sommerdestination.

Vores kollegaer hos Ruby Rejser chartret et fly, så vi nu som de eneste i Danmark kan tilbyde vores kunder direkte fly fra Danmark til Korsika. Vi flyver hver lørdag fra d. 17. juni til d. 21. oktober, så du kan vælge mellem enten 7 eller 14 nætter.

 

Santa Giulia Palace 4* – ferielejligheder

Denne perle byder på hyggelige og moderne lejligheder i Korsika’s frodige og fredfyldte bakker – kun ca. 600 meter fra en af øens bedste og mest børnevenlige strande.

Santa Giulia Palace er ren afslapning mellem palmer, oliven- og figentræer med en fantastisk panoramaudsigt ud over det turkisblå Middelhav.

Der er to swimmingpools: Den rektangulære tilhørende Les Locations de Giulia, den ovale med børnepool og sauna tilhørende confort-lejlighederne. Premium-lejlighederne har adgang til begge pools, samt banesvømningspool, sauna og jacuzzi.

Desuden er der en lille café/bar med morgenmadsservering (god fyldig buffet) på terrasse, samt mulighed for bestilling af frisk brød.
Gratis wifi i receptionen, i baren og i lejlighederne.
Gratis privat parkering.

Nærmeste indkøbsmuligheder og restauranter findes nær stranden, og der er endnu flere i den hyggelige gamle havneby Porto-Vecchino, ca. 9 km herfra.

Der er gode udflugtsmuligheder til fx Bonifacio eller Bavella-bjergene, samt mange sportsaktiviteter i området.

 

Lejlighederne

Lejlighederne er moderne, hyggelige og velindrettede. Der er køle/fryseskab, ovn og/eller mikroovn, kogeplader, kaffemaskine, opvaskemaskine, hårtørrer, strygejern, kabel-tv og telefon. Altan/terrasse med havemøbler, grill og havudsigt samt vaskemaskine i alle lejligheder pånær confort-studio.

Man kan vælge imellem:

Confort med aircondition og med enten havudsigt og/eller til haven:

  • Studio: 1-værelseslejlighed på 25 m² med plads til maks. 2 personer med dobbeltseng (160 cm), lille køkkenkrog, brusebadeværelse med toilet. Bemærk! kun udsigt til haven.
  • Suite: 2-værelseslejlighed på 48 m² med plads til maks. 4 personer. Et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge (180 cm eller 2×90 cm), køkken-alrum med to enkeltsenge, badeværelse med badekar og separat toilet.
  • Appartement: 3-værelseslejlighed på 60 m² med plads til maks. 6 personer. Et soveværelse med dobbeltseng (180 cm), et soveværelse med to enkeltsenge, køkken-alrum med to enkeltsenge, badeværelse med badekar og separat toilet.

Premium med aircondition, 2 gange rengøring i løbet af ugen og panoramisk udsigt over bugten pånær villa:

  • Suite: 2-værelseslejlighed på 42 m² med plads til max. 4 personer. Et soveværelse med dobbeltseng (160 cm), køkken-alrum med to enkeltsenge, et badeværelse med badekar og separat toilet.
  • Villa: 3-værelseslejlighed på 52-56 m² med plads til max. 6 personer. Der er to soveværelser, hvor det ene er med dobbeltseng (180 cm) og det andet med to enkeltsenge (90 cm). Stort køkken-alrum med to enkeltsenge. Badeværelse med hårtørrer og separat toilet.
  • Appartement: 3-værelseslejlighed på 63-77 m² med plads til max. 4 personer. Der er to store soveværelser, hvor det ene er med dobbeltseng (160 cm) og det andet med to enkeltsenge (90cm). Stort køkken-alrum. Badeværelse med hårtørrer og separat toilet.

Slutrengøring er inkluderet ved alle lejligheder.

Ved premium-lejlighederne er herudover også inkluderet 2 gange rengøring med skift af linned og håndklæder i løbet af en uge.

I comfort-lejlighederne er det muligt at tilkøbe rengøring i løbet af ugen med skift af linned og håndklæder. Pris for 1 gang er 15 euros/person/rengøring. Ved bestilling af 3 gange er prisen 10 euros/person/rengøring. Afregnes på stedet.

Ved ankomst er der i lejlighederne en morgenmadspakke samt en rengøringspakke.

 

Husk!
Medbring selv strandhåndklæder.
Der vil være en lille hjælpepakke med bl.a opvasketabs, opvaskemiddel, svamp og viskestykke.

Obs: Strandhåndklæder kan også købes (50 euros/stk) eller lejes (20 euros/stk.) i receptionen.

 

Pris

Priser fra 4.140 kr. pr. pers. for 7 nætter

INKLUDERET i prisen er ophold i lejlighed med sengelinned og håndklæder, slutrengøring, fly fra Kastrup, lejebil kategori B og gratis privat parkering ved hotellet.

Morgenmad kan tilkøbes på stedet.

Ønsker man at flyve fra Billund, er der et tillæg på 750 kr. per person.

Ønsker man at opgradere lejebilen til en anden kategori, kan dette gøre mod et tillæg, som udgøres af differencen mellem de to prisklasser – forespørg for pris.

 

Betingelser

Priser er angivet som pakkepris, der inkluderer ophold på dobbeltværelse eller i ferielejlighed samt flyrejse fra København eller Billund via København.

Kontakt Strobel Travel for rejsetilbud samt forespørgsel på singleværelse, børnepriser, familie/gruppepriser.

Se i øvrigt generelle rejsebetingelser for Strobel.