Strobel Travel samarbejder med en række virksomheder og privatpersoner omkring produkter og serviceydelser.

Vil Fremad

Maja Skov Bertelsen og Vil Fremad arbejder med coaching og SUP. Maja arbejder tæt sammen med Sculpture by the Sea og den Blå Rambla i Aarhus omkring udbredelse af SUP i Danmark. Strobel Travel er stolte og glade medsponsorer af Maja, og støtter hende blandt andet i hendes SUP konkurrence aktiviteter.

Vil Fremads hjemmeside

Sunway Group

Sunway Groupe har med sine 3 rejseselskaber og 10 brands, mere 40 års erfaring med rejsebranchen. Sunway Group specialiserer sig i krydsfeltet mellem fritid og rejser og turisme, og stræber mod være blandt Scandinavians førende rejseudbydere for specialrejser.

Sunway  Groups hjemmeside

Seatravel A/S

Hvis du ønsker ferie på vandet samarbejder vi med det danske selskab Seatravel A/S. Seatravel tilbyder ferier på vandet. Som rejseselskab har de stor erfaring med bådudlejning af Sejlbåde såvel som flodbåde.

Seatravel lejer sejlbåde ud i hele verden, så uanset om I vil sejle i Grækenland, Kroatien eller mere eksotiske destinationer som Caribien, Stillehavet og Thailand, kan I leje en båd som passer til jeres behov. Seatravel er behjælpelig med at finde den helt rette destination for jeres sejlerferie. Om du er en habil skipper med duelighedsbevis eller ønsker at få en skipper med ombord, finder vi det rette tilbud til dig.

En flodbådsferie er en vidunderlig måde at slappe af på, og nyde gode stunder med familie og venner. Flodbådsferie er nemt selv for den uerfarne. Lej en båd på en af Europas mange kanalnet og floder. At navigere på en flodbåd er som en leg og efter introduktionen ved ankomst, er du godt sat til at være skipper!

Seatravel A/S’ hjemmeside

Ruby Rejser

Det lille bureau med de mange specialrejser.
Vi holder til i Århus, men har gæster fra hele Norden.
Med 40 år på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrøg.

Vore rejser indeholder en smittende glæde og stolthed over det vi laver, det som vi selv har udviklet og oplevet, og det som er med til at give os den daglige glæde ved vores arbejde.

Vi laver rejser for de aktive og nysgerrige og vi tror på, at de bedste ferier er dem, hvor man i fællesskab med andre deler oplevelserne. Vi er specialister indenfor cykelkrydstogt i Europa.

Cykelferie på egen hånd med detaljeret rutebeskrivelse, gode kort og skiltede ruter. Med 40 års erfaring og 20.000 cyklede kilometer har vi testet de fleste selv, klarer hotelreservation, bagagetransport og gode cykler (også el-cykler). Du får ro i sjælen og tid til fordybelse.
Områder og landskaber er på hver tur forskellig, men generelt gælder det, at alle kan klare cykelruterne. Du bestemmer selv dit tempo og dine pauser ude på cykelstierne. Du kan også vælge at blive om bord og blot nyde sejlads, frisk luft og udsigten fra båden. Derfor er turene super gode for venne grupper og måske flere generationer sammen, som har forskellig indgang til aktivitet i ferien. Man vil altid være sammen om de fælles oplevelser på det flydende hotel, og hver dag er der sejlads til nyt sted og ny kajplads med nye spændende oplevelser i vente.

Ruby har et af Danmarks største udvalg i vandreture. Her kan du vandre alene eller tilmelde dig en gruppevandretur – med eller uden guide.

Vore rejser indeholder en smittende glæde og stolthed over det vi laver, det som vi selv har udviklet og oplevet, og det som er med til at give os den daglige glæde ved vores arbejde.

Vi har vandreture i flere sværhedsgrader og kan tilbyde vandreture fra Tyskland i nord til Cap Verde i syd, eller hvad med det skotske højland eller Salsa i vandrestøvler på Cuba.

Vi har rejser hele året; ski, vandring, cykling, charterfly, campingferie m.v., og vi har desuden et bredt udvalg af specialrejser. Specielt for Ruby Rejser er vore fællesrejser, hvor vi driver flere hoteller, og hvor gæsterne aktivt er en del af at få stedet til at fungere, både socialt og praktisk

www.Ruby-Rejser.dk