Riviera Maya – Secrets Silversands Riviera Cancun 5* All Inclusive

Jr. Suite Pool view – Jr. Suite.

Secrets Silversands Riviera Cancun er et lækkert og exclusivt Resort for voksne.

Det er beliggende ved den smukke Riviera Maya kyst syd for Cancun.
Her er det smukke hav og den hvide sandstrand noget helt unikt.

Hotellets imødekommende personale sikrer dig en uforglemmelig ferie, som du ikke vil fortryde. Nyd både stranden, poolen og hotellets fantastiske faciliteter, som alt sammen er indrettet til det voksne klientel.

Hotellets indretning

På dette exclusive Resort er der kælet for alle detaljer.
De rummelige suiter  har et tidløst og elegant design med privat balkon eller terasse – flere med direkte adgang til en af de 8 Pools.

Restauranter

De otte gourmet-restauranter byder på nye lækre  madoplevelser hver dag, både fra det mexicanske og internationale køkken. Læn dig tilbage og nyd maden,  vinen og drinks efter behag.

Aktiviteter

Her er bl.a. et stort poolområde, jacuzzi, spa, massage, sauna, tennis og golf i næheden.
Det indbydende hav med verdens næstlængste koralrev frister til mange former for vandsport.

Hvis du opholder dig på hotellet i perioden juli til december, kan du være heldig at opleve de små havskildpaddeunger blive udklækket og kæmpe sig vej over hotellets strand ned til vandet.

Udflugter

På hotellet er det mulgt at bestille forskellige ture og udflugter, hvis man får lyst til at opleve mere af det spændende område. I dette område er der flere Mayaruiner, mangrover, laguner, floder, og eksotisk flora og fauna.

Det er også muligt at leje en bil og køre på opdagelse til de berømte Maya-ruiner eller en en af områdets naturparker.

Resortet er velegnet for både par, bryllupsrejser og vennegrupper.

Riviera Maya er betegnelsen for den mexicanske østkyst og specielt området syd for Cancun. På Riviera Maya findes en perlerække af små hyggelige byer og perfekte strande, og kysten betegnes ofte som Mexicansk Caribien. Her på Riviera Maya kan du kombinere kulturelle oplevelser, som f.eks. de smukke Maya-ruiner, med en afslappende ferie på den smukke kyststrækning.

 

Fly og priser

Priser er angivet som pakkepris for 7 overnatninger på hotellet inkl. flyrejse. Prisen er pr. person baseret på de billigste returbilletter på økonomiklasse samt hotelophold i det angivne antal nætter. Hotelopholdet er baseret på 2 personer, som deler dobbeltværelse.

Strobel tager forbehold for prisudsving og ændringer alt efter sæson og ændringer i prisstruktur samt prisudsving som følge af udsving i valutakurser.
Bemærk at der kan være betydelige udsving i priserne alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Alle kendte lufthavnsskatter og afgifter er inkluderet i priserne.

Kontakt Strobel for rejsetilbud samt forespørgsel på singleværelse, børnepriser, familie/gruppepriser.

Se i øvrigt generelle rejsebetingelser for Strobel.