Caribien

Caribiens smukke øer

  • Erfarene rejsekonsulenter
  • Specialister i vores destinationer
  • Den rigtige rådgivning

Caribien

Caribien   caribien-dykning-snorkeling-water-turtle-havskildpadde-150x150

Oplev sol og sommer hele året. Rejser til Caribien har i mange år været vores speciale, og vi har Danmarks største udvalg af rejser til Caribien. Rejs med os til Caribiens naturskønne øer og oplev varmt fløjlsblødt sand kilde mellem tæerne, mens du nyder en god lokal rom og udsigten til det turkisblå hav. Vi arrangerer både eksotiske rejser på hotel og luksuriøse krydstogtrejser til Caribien. Krydstogt til Caribien – læs mere her.

Caribien er et rent ferieparadis

Caribien byder på sol, hvide sandstrande og palmesus. De caribiske øer har en charmerende blanding af alverdens kulturer og er blandt de mest eftertragtede feriemål i verden. Omgivelserne er ubeskriveligt smukke, eksotiske, varierede og spændende. Samtidig er det et trygt og velfungerende rejsemål.

Rejser til Caribien sikrer nydelse af helt særlig kaliber og er bestemt det rette sted for livsnyderen, der sætter pris på selvforkælelse. De smukke caribiske øer byder på et fantastisk køkken, en dejlig befolkning, skøn musik, uovertruffen dykning, lystfiskeri og enestående kulturhistoriske seværdigheder, fra Mayaerne over Europæisk kolonitid til selvstændige nationer. Derudover har Caribien uden tvivl nogle af verdens smukkeste badestrande. Rejser til Caribien kan ikke beskrives – de skal opleves.

ABC øerne (Hollandsk Caribien)
Dansk Vestindiske Øer
Den Dominikanske Republik
Franske Antiller
Jamaica
Mexico, Yucatan
St. Lucia
St. Martin
Barbados
Tobago

Aktuelle rejsetilbud

Tryghed, oplevelser og samvær med dem du holder af. Når børnene har det godt, så slapper mor og far af.

Strobel Travel er med Jer hele vejen.