Playa Mujeres – Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort 5* All Inclusive

Junior Suite Garden View – All Inclusive

Dreams Playa Mujeres er et helt nyt All Inclusive Resort, som tilbyder et højt niveau af luksus til både par og familier med børn.

Det er beliggende på en privat strand ved Playa Mujeres – en af Cancuns smukke og berømte sandstrande kun 10 minutter nord for Cancun centrum.

Hotellet byder på et over 6000 m2 stort pool-område fordelt over tre niveauer plus et vandland, adgang til 18 hullers golfbane designet af Nick Price kun 5 minutter fra hotellet, samt fuld adgang for voksne til faciliteterne på nabohotellet Secrets Playa Mujeres – alt sammen  noget som er en del af All Inclusive konceptet, Unlimited-Luxury.

Hotellets indretning

Alle hotellets suiter er rummelige og med udsigt ud over havet, poolområdet eller haven, samt adgang til en privat møbleret terrasse. Alle suiter er desuden smukt møbleret og indrettet med alle former for faciliteter til at sikre et højt niveau af komfort.

Restauranter

Dreams Playa Mujeres byder på 7 à la carte restauranter, en buffet, en grill og en café. Udvalget af spisesteder er derfor stort og varieret med spændende restauranter, hvor du kan prøve både Mexicanske, Franske og Italienske specialiteter, samt meget mere. Hver restaurant har sin helt specielle identitet og byder sine gæster på en unik oplevelse – Reservation er ikke nødvendig. Og skulle man få lyst til at bestille room-service og bare slappe af på værelset, så er det også en mulighed. Alle restauranter, cafeer og barer er en del af All Inclusive konceptet Unlimited-Luxury.

Aktiviteter

Dreams Playa Mujeres byder på en bred vifte af underholdning og aktivitetstilbud, som blandt andet inkluderer:

  • Live musik og underholdning
  • Scene shows
  • Film på storskærm på stranden
  • Kayak, bueskytteri
  • Snorkling
  • Yoga, fitness og dansetimer
  • Tennis og golf på 18 hullers golfbane (mod delvis ekstra betaling)
  • Mulighed for dykning og fisketure (mod ekstra betaling)

Fly og Hotel

Priser er angivet som pakkepris 7 overnatninger på hotellet inkl. flyrejse. Prisen er pr. person baseret på  billigste retur billet på økonomiklasse, samt hotelophold i det angivne antal nætter.

Hotelophold er baseret på 2 personer som deler dobbeltværelser.

Strobel tager forbehold for prisudsving og ændringer alt efter sæson og ændringer i prisstruktur samt prisudsving som flg. af udsving i valutakurser.

Bemærk at der kan være betydelige udsving i priserne alt efter sæson og bestillingstidspunkt. Alle kendte lufthavnsskatter og afgifter er inkluderet i priserne.

Kontakt Strobel for rejsetilbud samt forespørgsel på singleværelse, familie/gruppepriser.

Se i øvrigt generelle rejsebetingelser for Strobel.