Orkla, Norge – Laksefiskeri

9. – 16. Juni 2018 – 5 pladser tilbage.
Tag til Orkla i Norge og oplev storlaksen!
Du får 7 dages fiskeri og ophold.

Laksepremieren i Norge er et absolut højdepunkt for mange laksefiskere. Intet kan sammenlignes med stemningen ved lakseelven i de lyse juni-nætter, når storlaksen stiger fra havet. Orkla har de sidste 2 sæsoner oplevet en betydelig øgning i antallet af storlaks og mellemlaks. Det betyder normalt en rigtig god opgang af storlaks og kæmpe laks det kommende år. Her taler vi om laks i størrelsen 7-12 kg med 3 år i havet  samt endnu større fisk med 4 år i havet, som kan opnå en størrelse på mellem 15-20 kg. Det er disse kæmper, som vi jagter under den lyse juni-himmel.

Turen laves i samarbejde med Danmarks Sportsfisker Forbund.

Vormstad – Ljøkel valdet og Kanalhølen

Ljøkel valdet ved Vormstad og Kanalhølen er kendt af de fleste laksefiskere, og det er nogle af de absolut bedste og mest fangstgivende strækninger i Orkla. Specielt i sæsonens tidlige uger er denne del af elven at fortrække. I sæsonen 2016 blev der på de 2 vald tilsammen fanget 340 fisk.

Fiskeriet

Vi fisker på Vormstad – Ljøkel valdet samt Kanalhølen ved Svorkmo. Vi råder over 4 stænger på Ljøkel Vormstad og hele Kanalhølen som er 1,5 km lang og består af 3 forskellige pools. Vi fisker efter et rotationssystem: 4 zoner med 2 fiskere på hver zone, og vi skifter hver 6 time.

Opholdet

Under opholdet bor vi i en stor hytte af god standard. Der findes separate soveværelser, opholdsrum, køkken og spiseplads samt fryser og tørrerum. Hytten ligger tæt ved elven, og der findes muligheder for indkøb i nærområdet.

Læs mere om turen længere nede på siden.

Kontakt os gerne ved spørgsmål eller behov for yderligere information.

Informationsmøde

Kom til informationsmøde i januar måned.

Der bliver afholdt et kort foredrag om det tidlige laksefiskeri i Norge.
Vi gennemgår grejet og binder en velfangende flue.
Materialerne er gratis, men deltagerne skal selv medbringe fluestik, værktøj og bindetråd.

Maksimalt 14 deltagere – Tilmelding nødvendig på jaap@strobeltravel.dk

Tidspunkt:
Mandag d. 29. januar kl. 19.00

Sted:
Fluebinding.nu
Rudolfgårdsvej 12
8260 Viby J