Oplev Santo Domingo, Samana og La Romana på en spændende rundtur

14 dages rundtur i Den Dominikanske Republik.

Fordyb jer i de mange fantastiske muligheder på den Dominikanske Republik.

Oplev en spændende 14 dages rundtur, hvor du kombinerer den historiske by Santo Domingo med smukke strande ved La Romana og Samana til en helt speciel pris. 

Christoffer Columbus rejste som den første europæer til Den Dominikanske Republik i 1492. Den første ø han gik i land på var Hispaniola, og det er her du i dag finder Den Dominikanske Republik. I hovedstaden Santo Domingo kan du opleve den unikke stemning fra den spanske kolonitid.

I den smukke gamle bydel i Santo Domingo kan du fordybe dig i den turbulente fortid og besøge museer, historiske bygninger og gamle kolonihuse.

Kombiner dit ophold på vores dejlige All Inclusive Hotel ved La Romana med et par dage på hotel i den gamle bydel i Santo Domingo, og nyd de fantastiske strande ved Samana.

Vi tilbyder samlede pakker med flyrejse ud til Santo Domingo og retur fra Punta Cana eller omvendt. Vi anbefaler dog, at du starter med oplevelserne i Samana efterfulgt af et par dage i Santa Domingo, og til sidst slutter af med et luksusophold og badeferie ved La Romana eller Punta Cana.

Kontakt os for råd og vejledning omkring hvilket hotel, der passer bedst i forhold til dine rejseønsker, og få tilbud på en fantastisk rejseoplevelse i Den Dominikanske Republik med Strobel.

Kombinations tilbud

  • Samana, 4* Hotel: 5 nætter
  • Santo Domingo, 3* Hotel: 3 nætter
  • Dreams La Romana: 6 nætter med All Inclusive

Tilbuddet er inklusiv fly og transfer rundt på den Dominikanske Republik.